A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért

Quoted post


Vendég

#85

2012-01-16 22:05

NINCS szükség semilyen vizsgálatra. Valamennyi információ eredtileg is rendelkezésre állt a Doktori Bizottság döntésénél. Az opponensek is látták, amit láttak. Döntöttek és kész.

HA ilyen esetben újra vizsgálnak, akkor vizsgálják újra szinte minden vezető beosztású ember, tanszékvezető, projek-vezető, osztályvezető, főosztályvezető, igazgató, akadémiai elnök egyetmi doktori, doktori, akadémiai doktori, akadémikusi címét is!

NEM Mellesleg: Hölgyek és Urak, Önök egyedül dolgoztak? Hány lemondó nyilatkozatot mellékeltek a dolgozataikhoz? Amiről mások lemondtak, az vajon saját eredmény? KÖPÖNYEGFORGATÓ, ÁLNOK szemetek vagytok, hogy msot itt hőbörögtök!!!

Válaszok

Egry Gábor

#88 Re:

2012-01-16 22:12:06

#85: -

Mindannyiunk munkája nyilvános, megtekinthető, ellenőrizhető. Minden egyes lábjegyzetet, mondatot megvizsgálhat, társszerzőnk, kutatótársunk nem volt, így lemondani sem volt semmiről. Én örömmel adok el egy példányt a doktorimból készült könyvből is, megbeszélés szerint 20-30%-os árengedménnyel.


Vendég

#89 Re:

2012-01-16 22:15:55

#85: -  

 "HA ilyen esetben újra vizsgálnak, akkor vizsgálják újra szinte minden vezető beosztású ember, tanszékvezető, projek-vezető, osztályvezető, főosztályvezető, igazgató, akadémiai elnök egyetmi doktori, doktori, akadémiai doktori, akadémikusi címét is!"

 

Igen, ha megalapozottan felmerul a plagium-gyanu, akkor vizsgalni is kell, ez (lenne) a dolgok normalis rendje. Ha felmerul. S.P. eseteben felmerult.

Ertem, hogy mit mond - sot, azt is erteni velem, hogy miert mondja - de azt hiszem, hibas az ervelese.

 

or_B

#90 Re: #85

2012-01-16 22:17:01

#85: -

Továbbra sem szertném, ha ez a fórum ilyen irányba menne, de...

Éppen Schmitt Pál védelmében "érvként" KÖPÖNYEGFORGATÓ-nak nevezni a petíció támogatóit.

Hmmm... Ez közel vicces. Ön mégis hány diplomamunkát vagy tudományos dolgozatot készített eddig.

Mert ha egyet is - saját kútfőből, saját kutatással, sok munkával - akkor nem hiszem hogy SP-vel kapcsolatban ilyen elnéző lenne.