A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért

Quoted post


Vendég

#23 Re: Re: anonimitás

2012-01-16 18:32

#22: Egry Gábor - Re: anonimitás

Nagyon sokan vállalták a nevüket, olyanok is, akik "érintett" területen dolgoznak. A petícióban én is. Természetesen azt a kérdést is fel lehet tenni, hogy kommentelőként miért nem. Ez a trükk abban, ahogy a rendszer működik: a hatalmi hierarchia gátlástalan irracionalitástól való félelem, akár a létezés legalapvetőbb feltételeinek a féltését is beleértve. És a félelem terjed. És minél jobban terjed, annál inkább ki lehet majd használni.

Válaszok


Vendég

#24 Re: Re: Re: anonimitás

2012-01-16 18:33:19

#23: - Re: Re: anonimitás

Sajnos igaza van.

Egry Gábor

#74 Re: Re: Re: anonimitás

2012-01-16 21:38:35

#23: - Re: Re: anonimitás

Utólag fel lehet majd tenni kérdéseket, sőt a névvel és név nélkül vállalt valamint az elmaradt aláírások alapján akár még hipotézisek megfogalmazásáig is merészkedhetünk, de ez nem változtat azon, hogy én nem vagyok jogosult mások helyett megítélni, mennyire érzik veszélyesnek az aláírást, mit vállanak névvel és név nélkül. Én nem vagyok állami alkalmazott, nincs főnököm, akitől tartanék, mindig ebből indulok ki.

Tamás Andrássy

#464 Re: Re: Re: anonimitás

2012-01-21 17:11:26

#23: - Re: Re: anonimitás

Kedves "Vendég"!

Írod: azt a kérdést is fel lehet tenni, hogy kommentelőként miért nem. Ez a trükk abban, ahogy a rendszer működik: a hatalmi hierarchia gátlástalan irracionalitástól való félelem, akár a létezés legalapvetőbb feltételeinek a féltését is beleértve. És a félelem terjed. És minél jobban terjed, annál inkább ki lehet majd használni.

Sok mindent megéltem már én is, így nem hibáztatlak, hanem teljes mértékben megértelek...

Jómagam viszont ezt vallom: egy szál gyertya nem fél egy egész szoba sötétjétől. Tudja, hogy ha ő kialszik, akkor a szobában van még másik gyertya, amely életre kelhet, hogy sötétség átvilágított legyen.

Van még egy tény: aki fél, az rabigába hajtható... - soha nem lesz szabad, soha nem lesz önmaga, hanem más, vagy mások által manipulált báb csupán...

Andrássy Tamás