Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post

arina

#1161 meskete

2012-01-05 23:05

Orbán egyszer azt mondta, hogyha az IMF ujra jön akkor Ő megy! Játszunk el a gondolattal, mi történne ha menne OV? Az ellenzék őrjöngene örömében, épp úgy mint most "bánatában" teszi. Amennyiben OV utódját a FIDESZ adja, mert miért is ne adná? Akkor folytatódik minden mint most van. Ha OV megajánlja az előrehozott vállasztást akkor megint a FIDESZ nyeri - más pozicióval. Kényszerülni fog koalicióra - valakivel!!!!! A JOBBIK nyerne akkor se leszünk EURO komformok, uraim!! Akkor fog csak megőrülni a "sátán", odakinn és idebenn! Alternativája a baloldalinak mondott katyvasz hatalomra kerülése esetén felvennék az IMF és a magas égbolt minden pénzét - zsebretennék mint eddig is és Magyarország menne a "lecsóba" Argentina, Görögország és ne adj' Isten a polgárháborúba uraim!!!!! Lehet választani rossznál csak rosszabb jöhet!!!!!!!!!



Válaszok


Vendég

#1162 Re: meskete

2012-01-06 00:21:49

#1161: arina - meskete 

 Igen ezt minden értelmes ember látja, de megoldás, rövidtávú jövőkép, vagy hazudj Te is valami szépet lécci-lécci!?

A cinizmusomat félretéve, bocsi, el kellene kezdeni gazdasági szakembereket (és nem a jelenlegi uralkodó nemesekre gondolok, pl.: Csányi papa stb..), értelmiségieket gyűjteni egy csoportba akik az ország nyomorgó embereiért tennének hatalomra kerülésük esetén, visszahívhatóságuk mellett.

Ugye, hogy scifi, de Verne megírta és lett is tengeraltjáró, amit az ember el tud képzelni....................


Vendég

#1164 Re: meskete

2012-01-06 16:27:59

#1161: arina - meskete

Szerintem jó a rá látásod, a cikked nagyon jó, de van egy rossz érzézem, itt a polgárháború fog sok áldozatokal kitörni, és ujra lehet épiteni mindent, lesz munka, adóságot nem fogjuk fizetni, mert nem lesz miből, elviszi a belsö csataára, mert az sokba fog kerülni.