Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Csak egy dolgozó aki meg akar élni

#6469

2012-01-03 13:02

Gratulálok! Büszkék lehettek a tudásotokra! (akinek nem inge nem veszi magára) Mikor fogjátok már fel,hogy itt nem fidesz-mszp párharcról van szó? Aki a kormány ellen van az csak gyurcsányfan lehet a másik fele meg csak orbánfan? Jobboldal-baloldal-szélső akármi... Meg kell várni a nyomort a teljes csóróságot a társadalom 2részre osztását 95-5 arányban a nincstelenek és vagyonosok világát,mire észbe kaptok? Csodálatos szép magyar mentalitás,ugye most sem tudunk összefogni és meg is érdemeljük! Oszd meg és uralkodj! Megosztva az ország... Ha az államadósságot az előző kormány halmozta,arra hogy nem derült fény? Egy öszödi beszédet ki lehetett szivárogtatni egy publikusnak vélhető adatot meg hétpecsétes titokként lehet védeni? Emlékeztek még a kampányra? "Csökkenteni kell az üzemanyagok jövedéki adóját..." "Nem engedhetjük,hogy további megszorításokat hozzanak..." "Csökkenteni kell az adókat..." Mit kaptunk? Drágább a gázolaj mint a benzin,elvették a magán!nyugdíj megtakarítást,ellehetetlenítik a kezdő és kisvállalkozók tevékenységét,megszigorítják a munkatörvénykönyvet ( fél évig vagy próbaidőn ami alatt bármikor felmondhatnak azonnali hatállyal??? ) Miért hátra nézünk? "Mi lett volna ha?" Itt vagyunk a jelenben MOST! 2 dolog közül lehet választani csak: 1. egy helyben állunk és sírunk a múlton és mocskolódunk egymásra,ki hova húz... 2. Hogy mászhatunk ki a jelenlegi helyzetből? Drágul az élet? Igen,de csak nézzünk körül kicsit máshol is,vannak országok Europában ahol még drágább az élet (Egyesült királyság, Németország,Franciaország). Csak Egyet kell kiharcolni az pedig egy elfogadható minimálbér,aminek az összege legyen elég 1 főre úgy,hogy legalább egy tűrhető albérletben önállóan el tudjon élni,minden számláját ki tudja fizetni minden hónapban és megvan az ennivalója is,ne hónapról hónapra tengődjön az ember úgy,hogy már a hó felénél elfogy minden pénze mert nem akar megfagyni,tisztálkodni akar, enni, és nem rongyosan 2-5éves ruhákban járni.

Válaszok


Vendég

#6473 Re: Csak Egyet kell kiharcolni az pedig egy elfogadható minimálbér

2012-01-03 13:12:39

#6469: Csak egy dolgozó aki meg akar élni -  

 Merjünk nagyot álmodni, még el is kellene számoltatni őket egészen 1990-től kezdödően, milliárdosok vagyona de ugyan miből?

filiszteus

#6474 Re:

2012-01-03 13:14:09

#6469: Csak egy dolgozó aki meg akar élni -

Sok dologban igazad van. Azonban ez egy olyan fórum, ami gyurcsányi mosdatására készült. természetes, hogy itt vélemények hangzanak el a "pápai gyerekről" pro és kontra.

Agyhalottak beszélnek diktatúráról, meg rendőrkordonokról a tegnapi operaházi ünnepséggel kapcsolatban, ahol szabadon tüntethettek. Elfelejtik a szerencsétlenek a 2007 évi operaházi ünnepséget, ami alatt a fél kerület le volt zárva, még az ott lakók sem mozoghattak szabadon. NEVETSÉGES!!!


Vendég

#6517 Re:

2012-01-03 17:28:57

#6469: Csak egy dolgozó aki meg akar élni -

Figyi, én is az mondom, hogy sok mindenben teljesen igazad van és szívesen el is beszélgetnék veled ezekről meg más dolgokról.. de ez itt nem az a hely, ahogy "filiszteus" is írta. Ez itt az undorító és agyhalott büdöskomcsi férgek (MSZP-sek és gyurcsányisták) Gyurcsány büdöskomcsi patkány fényesítésére szervezett fóruma és nem alkalmas tényleges eszmecserére.   Szerintem te is véletlenül keveredhettél ide, mint minden normális ember ezen a fórumon.