Elszámoltatást akarunk!

Quoted post


Vendég

#6

2011-12-21 11:17

Petició nélkül is el kellett volna kezdje a kormány az elszámoltatást, hisz a választási ígéretei között szerepelt. Ennek elmaradása miatt szükséges a petició, de nem elégséges. Tömeges tüntetésekre lesz szükség! A tüntetések céljainak elérése végett mégpedig militáns tüntetésekre!

Válaszok

Czakó István
Vendég

#9 Re:

2011-12-21 14:10:52

#6: -

A petíció, remélem, elegendő lesz, de ha nem, akkor ez csak az első lépés. Ha elegendő aláírás gyűlik össze, személyesen adom át vagy Orbán Viktornak, akivel egyszer beszéltem személyesen, vagy Semjén Zsoltnak, akit igen jól ismerek személyesen is, vagy Navracsics Tibornak, akit szintén személyesen ismerek.

Ha a kormány nem veszi komolyan a petíciót, akkor következni fognak a tüntetések.

Megköszönöm a sok eddig összegyűlt aláírást, és kérem, hogy minél többen vállaljuk a nyilvánosságot, mert így lesz súlya tiltakozásunknak és követelésünknek.

Barátsággal: Czakó István

 

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

 


Vendég

#12 Re:

2011-12-21 14:56:45

#6: -

Nem ígért elszámoltatást, "politikai felelősségre vonás"-ról beszél orbán. Szerinte az "elszámoltatás kifelyezés az 50-es éveket idézi, ezért inkább politikai felelősségre vonásról beszéljünk". Ami azt jelenti, hogy ha a választások adta eredmény maga az elszámoltatás.