Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post


Vendég

#813

2011-12-17 23:13

Az itt felsoroltakon kívül engemet, mint a termelésben több évtizedet eltöltött gépészmérnököt az akasztott ki leginkább, hogy a választási ígéretekben 1,0 mill. új munkahely létrehozásával csábították/csapták be az embereket persze időszakasz nélkül. Majd már csak 400.000/a ciklus vége, aztán ez már csak 300.000/a ciklus vége és a legújabb ajánlat: 1,0 mill. 2020-ig. Ne ígérjenek ők a következő kormányok/ciklusok helyett!!!
Először is: aki ilyet mert ígérni, annak fogalma sincs a munkáról, a munkahely teremtésről
Másodszor: ma, december közepén -43.000 a munkahely veszteség (KSH adat)
Harmadszor: pedig a sok felesleges, a fejlődést egyáltalán nem előre vivő látszat tevékenységek helyett ez lenne az a legfontosabb tevékenységi kör, feladatuk amire maximálisan kellene koncentrálni, mivel ha sokkal többen tudnak új értéket előállítani, abból az állam fenntartására, az adósság csökkentésére is sokkal több jutna és nem így ahogyan most csinálják a kevés/kis jövedelmeknek az ide-oda történő fejvesztett rángatása/átcsoportosítása, lenyúlása, az általuk létrehozott lyukaknak a betömködésére...
Egyébként még azt is szoktam mondani, hogy ha annyira látták tavaly, hogy olyan szörnyű állapotban kapják (ez persze nem volt igaz!) meg az ország irányítását, akkor nem kellett volna vállalni és nem pedig azóta folyamatosan erre hivatkozva tétlenkednek a hozzá nem értésük miatt.
Tetszettek volna időben neki látni a tényleges előre haladást, a fejlődést jelentő intézkedések bevezetéséhez és nem pedig átforgatni/átalakítani a teljes állami irányítási rendszert amit ráért volna majd a legalább 400.000 új munkahely létrehozása után beindítani.

Válaszok


Vendég

#815 Re:

2011-12-17 23:23:41

#813: -

Szeretném megkérdezni,mi a véleményetek az állítólag nemrég feltárt gázmezőkről Makónál és Lendvánál ! Bánya-bányajog-országérdek-tulajdon....?