Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post


Vendég

#749 Re:

2011-12-17 02:27

#745: -

Véleményem szerint az MSZP és a Gyurcsány-párt tagjait és szavazóit  kényszeríteni kellene, hogy havi 14250 Ft-ból éljenek meg, melyet csak közmunka végzése esetén, havi 4 részletben folyósítanának részükre, a vezetőit viszont teljes vagyonelkobzással és hosszú börtönbüntetéssel.

Válaszok


Vendég

#760 Re: Re:

2011-12-17 11:08:11

#749: - Re:  

 Igazad van, a teljes vagyon elkobzást demonstratíve a Cinege utcában, Felcsúton, Hódmezővásárhelyen,...stb. kellene megkezdeni és lefolytatni valóban minden arra érdemes személynél.

Ne legyenek illúzióid, nem vagyok gyurcsányista (még KISZ tag sem voltam soha, ami pedig ritkaság volt a korosztályomban), azt kéne a hozzád hasonlóknak tudomásul vennie, hogy azért, mert valaki komcsizik (számold össze a frakciójukban hány "volt elvtárs" ül - gondolom nem mered), még nem ok arra, hogy 35 év után egy új "elit" folytassa a lopást. Képzeld el, hogy az emberek egyáltalán nem boldogok attól, hogy most "ezek" lopnak és nem "azok".

Szerintem SENKI ne lopjon, államformát ne bontson, szerintem erre még tőled sem kaptak felhatalmazást, tőlem biztosan nem.

Ne feledd, az elszámoltatás nem szokott véget érni...! Nézz utána a történelemben.