Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post


Vendég

#23

2011-12-13 17:15

Már annyit aláírtam, annyi demón voltam, nem lehetne, végre a jövőt kicsit siettetni? Mert ha el is mennek a fenébe, sok mindent kell rendbe rakni, és csak utána jön a levegővétel, és a biztosabb jövő.

Válaszok

objektív

#29

2011-12-13 17:33:10

#23: -

Ha valóban olyan diktatúra lenne, amilyet vízionáltok, ez az idétlen petíciózástok sem működhetne, mert meg sem jelenhetett volna!

Ha nem elvakultan néznétek a helyzetet, látnátok, hogy az Orbán-kormány egy a szocialista kormányok által tönkretett, hitelét vesztett országot akar egy gazdasági világválság kellős közepében rendbe tenni, mégpedig úgy, hogy ne veszítsük el közben a szuverenitásunkat. Az biztos, hogy ez nem megy rendcsinálás nélkül. Azt írjátok, tönkretették a nyugdíjrendszert. Érdekes, nálunk mindenki megkapja a nyugdíját, még emelik is, míg másutt jelentősen csökkentik. A minimálbért is jelentősen megemelték 78 ezerről 93 ezer forintra. Valóban borzasztó!

Mi bajotok a kétharmaddal? Amit alkotmányozás és egyéb téren csinálnak, azt a rendszerváltás óta (ha valóban az lett volna) már régen meg kellett volna csinálni: új alkotmány, oktatás, egészségügy, nyugdíjrendszer rendbetétele, adórendszer átalakítása.

Szóval objektivitás!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook