Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post


Vendég

#13

2011-12-13 16:56

Szóljak hozzá? Jó hozzászólok, sajnos félnek az emberek mert ez a tetű kormány sokakat megfélemlített. Nekem viszont nincs félnivaló olyanoktól akik csak ugatják a gazdaságpolitikát, mert semmilyen hatástanulmány nem készült és már hivatalba lépésükkor nyilvánvaló volt, (nekem legalábbis) hogy csődbe viszik az országot.
Nem koncepciós pereket kéne gyártani, nem stadionokra és baromságokra (ország, közterületek, utcák átnevezése,képek festetése) kéne költeni az adófizetők pénzét! Ez csak töredéke annak amit eddig elkövettek. Nem két hét alatt lassan két éve nincs nyugalom az országban, ami a Bajnaiék alatt még megvolt.Nem sírom vissza egyiket sem, mert tőlem a 20 év alatt minden kormány csak elvett. Ma ott tartunk, hogy a fizetések 60 százaléka a kormány zsebébe vándorol, és akkor még ők pofáznak hogy kevés a fizetésük, minimálbért és teljes vagyon elkobzást nekik, hogy tudják meg milyen élni kevés pénzből, ők kepesztettek hogy képviselők akarnak lenni. Akkor tessék a kevés pénzért dolgozni és nem újságot olvasni a parlamenti ülések alatt.
Hazugságot hazugságra halmoznak, és ha sikerül végre eltakarítani őket akkor majd röhögnek a markukba, hogy jól megsarcolták ezt a nyomorult kis országot.
( egyébként+ párton és felekezeten kívüli vagyok)

Válaszok


Vendég

#22 Re:

2011-12-13 17:14:00

#13: -  

 Szóról szóra egyetértek! Csak az emberek félnek, mitől, kitől DEMOKRÁCIÁBAN? Ja, az nincs elvette ORBÁN és a nyalókái!


Vendég

#499 Re:

2011-12-14 21:37:31

#13: -

minden igaz,nagyon jól látsz,csak a Magyar ember egy birka akivel mindent megtudnak csinálnl.mert hadja.

 


Vendég

#581 Re:

2011-12-15 18:06:31

Szerintem addig itt nem lesz nyugalom amíg nem távozik mindenki az országból akik a rendszerváltástol idáig a politika közelében voltak.


Vendég

#1155 Re:

2012-01-05 21:00:14

#13: -

Csak annyit tudok mondani, hogy teljesen igaza van (igazad van)!!

vendég

#1372 vendég

2012-02-14 08:45:30

#13: -

Sajnos csak egyetérteni tudok,de én kicsit tovább mennék!

Nem csak teljes vagyon elkobzásra /az már rég a gyerekeik,cégeik tulajdonában van!/ hanem még az oldalági rokonok elszámoltatására is szükség lenne! Ide nem elég még egy felkelés sem! /Ki tudja nem-e arab vagy kínai megszállóink lesznek-e most '56 párhuzama ként/!

Sajnos még csak nem is az Eu-val kezdődtek a problémáink!

A legnagyobb kárt még az Antal-komány okozta! Úgy kezdték el a privatizációt, hogy semmilyen kontroll nem volt!

Elkezdték kiárusítani az országot! Szétverték a működő gazdaságot! Annak idelyén nehezen ment a Tsz-esítés; végre működött,de volt egy háttér hatalom aki az eladásokban volt érdekelt! A kisembert most ellentétesen agitálták!

Ezekután morzsákkal kifizették,-nehogy véletlen gazdálkodni tudjon! Utána még a feldolgozóipart is kiárusítoták, nehogy a multik bármiféle konkurenciával találkozzanak!

Ez lett "Európa Éléskamrájával" Behozatalra szorulunk, pedig anno a Monarchiát is meg a KGST is mi láttuk el alapvető terményekkel: gabonával, gyümölccsel és zöldségekkel!

Nagyon jól tudták, hogy lehet a vállalkozásokat csődbe terelni, ezáltal kiszolgáltatottá tenni széles rétegeket!

Ezzel szemben ha még öt-tíz évig államicégként működött volna sok szétrombolt nagyvállalat, valószínűleg a külföldi felvásárlónak nem lett volna érdeke a drágán megvásárolt infrastruktúra tönkretétele! A multi nem dobál ki drágán vett dolgokat ezért volt szüksége mielőbbi privatizációra!

(etc. folytathatnám még a sort, de minek aki akarja látja, aki meg csak szimpatizáns úgyis a maga igazát fújja: szegény OV, meg szegény kormány)

(egyébként én is párton kívüli vagyok, bár alapvető vallási nevelést azért kaptam, mellőzve annak fanatizálását)


Vendég

#1432 Re:

2012-03-15 11:48:23

#13: -

szeretném kérdezni 8 év alatt /gyurcsány banda/ mennyit fejlödőtt az ország és ha már ilyen okos vagy mond meg nekem a nyugalomba 2006 őszén miért vertek annyi embert ? és utána az "álítólagos nyugalomba miét volt minden nemzeti ünnepen minden lekordonozva és belépető kapuk ahol kisgyerekesektől még a cumisüveget is elvették?vagy te akkor nem éltél Magyarországon?Soha többet a gyurcsány banda!