Tiltakozás Zala megye és Budapest közötti buszközlekedés ellehetetlenítése ellen!

Quoted post


Vendég

#10

2020-09-08 21:52

A petíció szövege a rendszerlátás teljes hiányáról tanúskodik. Pontosan erről van szó, hogy nincs két közlekedési alrendszer. Épp az a baj, hogy eddig volt. Egyetlen közlekedési rendszer kell, ahogy pl. Budapesten belül is egyetlen menetrendi és tarifális rendszert alkot a villamos, a troli, a metró és a busz. Továbbá: az elmúlt kb 50 év pontosan arról szólt, hogyan darálja be a volános lobbi a vasutat. Tessék tájékozódni a témában.

Válaszok


Vendég

#16 Re:

2020-09-09 11:56:58

#10: -  

 

Akármiről tanúskodik a petíció szövege, kedves fotelszakértő, a 21. században elvárható lenne, hogy én döntsem el, milyen szolgáltatást veszek igénybe a pénzemért. Ne kényszerítsenek arra, hogy az eddig a lakásomtól kényelmes sétával elérhető közvetlen buszjárat helyett átszállással utazzam, rosszabb körülmények között, több pénzért!

Nekem egyértelműen bevált a volán nyújtotta szolgáltatás, a sofőr pakolta a csomagomat, nem én emelgettem a vonatra, majd a kocsiban a fejem fölé. Biztonságban éreztem magam egyedül utazó nőként, nem szólt be, nem kunyerált cigit, vagy pénzt senki, nem úgy, mint a vonaton.

Nem tudom, és nem is érdekel, melyik lobbi darálja be a másikat, de a két cég által kínált szolgáltatás messze nincs egy szinten. A vasúthoz még annyit: legyen szíves, tippelje meg, hány perc séta Nagykapornak vasúti megálló a falu központjától.