Rokkantvadászat...

Quoted post


Vendég

#1

2011-12-11 21:09

Én inkább éhezni fogok,de a kutyám nem.Ez a mentalitás kellene a parlamentben is,akkor nem hoznák meg ezt a törvényt,maguknak meg nem szavaznák meg a zsíros juttatásokat.Számomra ezek önző,lelketlen,képmutató emberek.Hogy gondolják,hogy élni lehet 28-50 ezer forintból egy beteg embernek ?Még egy egészségesnek sem.

Válaszok

Igazi beteg

#24 Re:

2011-12-12 07:35:01

#1: -

Aki megélhetése miatt lett rokkantnyugdíjas,(csalö) az már elérte az öregségi nyugdíjkorhatárt.Sajnos aki jelenleg rokkantnyugdíjas az valóban beteg.Csak azt felejtik el a törvényhozók,hogy bárki bármely pillanatban belekerülhet ebbe a helyzetbe mint ahogy mi kerültünk.Huszonéveket ledolgoztunk betegen mire már nem tudtunk dolgozni és leszázalékoltak bennünket.A nyugdíjunk pedig nagyon alacsony ahhoz,hogy meg lehetne belöle élni a mai körülmények között.

Bond 007

#286 Re:

2012-02-04 15:42:16

#1: -

kis pénzűek a nyugdijasok, nem szabadna hozzá nyulni a törvényhez hogy az állam -nak megmaradjon a pénze...  mert vállság van O. viktor mindenhol kereszbe tesz sajna! 5 évet meghaladó nyugdíjasnak nem szabadna hozzá nyulni a nyugdíjához! magán tulajdonak minősül ! elévülési törvény tudjuk 5 év... ha valami meglett határozva annak úgy kell lennie!mérlegelni lehet ki munka képes ezért van a felülvizsgálat! mi nyugdijasok örülünk ha van kenyér meg ebéd! nem elvenni.... sőt segíteni kéne a államnak!  sajna a parlementbe nincs igazságügyi minisztérium pár emberne meg mosni a fejét!    ezért tanult hogy a törvényeket vissza írja..... aztán így jogosan el venni ami megszerzett dolog milyen munka ez? mielöbbi törvény modosítást végre hajtani kérelmezve a parlamentbe!

idő előre halad és  nem vissza!  így a törvényt sem szabad, vissza írni !!!!!!!!

üdv: Bond007