Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5931

2011-12-06 16:25

Gyurcsány úr 8 év alatt nem okozott annyi kárt az országnak, mint ez a tudatlan, pökhendi társaság 1 óra alatt. Mikor lesz ennek vége? Védjük meg Gyurcsány urat, örülök a petíciónak, támogatom a kezdeményezést, természetesen alá is írtam.

Válaszok


Vendég

#5932 Re:

2011-12-06 17:10:37

#5931: -  

 Hatalmas a kapkodás a Parlamentben. A jobbérzésű FIDESZ-esek elkezdtek gondolkodni és ezáltal szégyenkezni. Ez még csak a kezdet.


Vendég

#5934 A büdöskomcsi férgek károkozásáról

2011-12-06 17:45:08

#5931: - Gyurcsány úr 8 év alatt nem okozott annyi kárt az országnak, mint ez a tudatlan, pökhendi társaság 1 óra alatt.

Na, már megint kihullott egy hihetetlenül pofátlan hazugság  egy elképesztően undorító büdöskomcsi féreg förtelmes pofáján...

 

"elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

lilus

#5946 Re:

2011-12-06 23:23:30

#5931: -  

 Szomorú, hogy a polgárok jelentős része nem ismeri fel az okos és tisztességes embert. Az, hogy egy ember okos, tisztességes, önzetlen és őszinte, nem függ a vagyoni viszonyaitól. Sőt attól sem, hogy ha vagyonos nőt vesz feleségül. Gyurcsány az egyik legjelentősebb magyar politikus, mondhatnéám államférfi, akit az elmult 80 évben volt lehetőségem ismerni. Akik minden hülyeséget elhisznek, amit a Fidesz állít róla, megérdemlik, hogy egy rosszúl működő országban éljenek. Sajnos, ha sokan vannak, nekem is olyan országban kell élnek, mint a mai Orbán féle Magyarország. Néha szeretnék a nagyköz9önség fejébe egy kis emberismeretet önteni.  Lilus.