Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5806 Re: Re: Re: KOMCSIZÓTÓL SIMÁN KITELIK...

2011-11-29 14:13

#5805: - Re: Re: KOMCSIZÓTÓL SIMÁN KITELIK... 

 Kibe lövetett? Mit csinált?  Te agymosott! Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr az a parancsot adta ki, hogy minden törvényes eszközzel teremtse meg a rendőrség a rendet. Hol van ebben a tűzparancs, te agyament?

Ha engem kérdezel, én biztosan szigorúbb parancsot adtam volna. Nézd meg a nyugati demokráciákat, ott hogy bánnak a csőcselékkel. A rendőröknek ott van joguk cselekedni, én itt is ilyen hatalmat adnék nekik, de az olyanok miatt, mint Te, nincs kellő hatalmuk.

Válaszok


Vendég

#5807 Re: Re: Re: Re: KOMCSIZÓTÓL SIMÁN KITELIK...

2011-11-29 16:38:10

#5806: - Re: Re: Re: KOMCSIZÓTÓL SIMÁN KITELIK... én biztosan szigorúbb parancsot adtam volna.

Teljesen igazad van, demokrata elvtárs. Én is azt adtam volna.  Szerintem a Miniszterelnök Úrnak éleslőszerrel kellett volna belelövetni a fasiszta fideszesek tömegébe 2006-ban, nem csak gumilövedékkel.  Attól talán-talán megtanulták volna a demokráciát a fasiszták és akkor most még mindig demokrácia lehetne, nem pedig ilyen Orbán-diktatúra, ahol nekünk, demokratáknak ennyit kell rettegnünk állandóan.  De nem csak nekünk, mezei demokratáknak, hanem még a legdemokratább Miniszterelnök Úrnak is félnie kell Orbán ügyészeitől!  Ez teljes képtelenség, a lehető legsötétetebb zsarnokság!!! Hát hogy jönnek ezek a fasiszták ahhoz, hogy a demokraták üzleti dolgait firtassák, főleg egy volt miniszterelnökét, nem?


Vendég

#5815 Re: Re: Re: Re: KOMCSIZÓTÓL SIMÁN KITELIK...

2011-11-29 19:03:36

#5806: - Re: Re: Re: KOMCSIZÓTÓL SIMÁN KITELIK... Akkor most komcsi vagy meg náci is egy kicsit?...na jó de minden esetre szégyen az hogy magyarnak tartod magad...