Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#5797

2011-11-28 16:25

Hello, Szerénke!

Régen nem találkoztunk itt a fórumon, pedig nagy a vihar mostanában az ország háza táján. Gyülekeznek a viharfelhők, bár ma szikrázóan süt a nap.
Hiányollak, tegnap olvastam vissza az elmúlt napok beírásait, hát mit ne mondjak, semmi nem változott.
Képzeld el, hét végén vendégeim voltak. Ez önmagában nem is újság, még az sem, hogy ez a házaspár erősen FIDESZ-es kötődésű - volt. Igaz, még ma is oda voksolnának, de azt mondja a férj, hogy ma már kezdi elhinni azokat a dolgokat, amikre megpróbáltam én is rávilágítani. Ők azok a fajták, akik nem bigottak, lehet velük mindenről beszélgetni, egészséges vitákat folytatni, nem megy a barátság rovására. Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy megmutattam nekik ezt a fórumot, kíváncsi voltam a véleméynükre. Hát volt nekik. A büdöskomcsizóst egy kézlegyintéssel elintézték, mondták, hogy egy nemnormális állat. Azt is mondták, hogy ezek miatt - is fog a FIDESZ népszerűsége nagyon rövid időn belül a béka hátsója alá menni.
Üdv.

Válaszok


Vendég

#5798 Re:

2011-11-28 16:38:39

#5797: Lukrécia -

Hát  már másfél éve tart ez a "nagyon rövid idő", te undorító büdöskomcsi féreg... Azóta hörögtök erről folyamatosan, büdöskomcsi patkányok...  :D  (Nem hívlak macskának, mert a macskákat szeretem)