Ne engedjük az újnáci jobbikot a hatalomba

Quoted post


Vendég

#1

2011-11-22 20:18

Valóban elfogadhatatlan. Nincs ilyen sehol a világban, hogy a parlamentben van egy nyíltan antiszemita párt...

Válaszok

Vendég

#20

2011-11-24 12:51:56

#1: -

M-néval értek egyet. Nemrég körbenjárt egy hasonló petíció mint ez, ígérve h a neveink nem kerülnek nyilvánosságra, és már aznap fent volt a neten. Én is a gyerekeimet féltem, nem magamat, van is rá okom. Persze ki kell állni a radikalizmus ellen, de ennek sok más módja is van, nem hiszek párszáz-párezer aláírás erejében, mert ez eddig se vezetett sehová. Ugyanúgy virágzik a Náci Párt.

szekeres0803

#80 Re:

2011-12-19 23:03:54

#1: -

A Jobbik nem akarja, hogy izraeli befektetők kezébe kerüljön a magyar ipar, mezögazdaság, és bankrendszer. Ezért lenne antiszemita? Lehet.

Viszont minden éremnek két oldala van. Aki ez miatt antiszemitázza, rasszistázza, neonácizza a Jobbikot az pont az ellenkezőjét akarja. Az ilyen emberekre mit mondanátok?????


Vendég

#87 Aki magyar az velünk tart!!!!!

2012-01-12 16:16:55

#1: -

Magyarország a  jó magyarok hazaja(LESZ)!!!

Nektek zsidóknak,balliberálisoknak,imperialistáknak magyar gyilkosoknak-kifosztoknak-gyülölöknek- imposztoroknak,hazaáruloknak itt semmi keresni valójuk nincs,akinek nem tetszik vagy nem tud alkalmazkodni,....

 

 

Aki magyar az velünk tart!!!!! Aki jó magyar és hazáját,nemzetét szereti, az nem náci!!!!

Többé nem hagyjuk,hogy a fejünkre csináljatok,hazudjatok,lopjatok..., a munkásemeber szájából kivegyétek az utolsó falatot.

Eljött az elszámolás -bünhödés ideje!!!!!  Vállaljátok tetteitekért a felelösséget,mutassátok meg hogy van gerinc bennetek!

 

Vissza a honvédséggel és halálbüntetéssel!!

Életet életért, halált halálért!!