Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
Vendég |
#48952011-11-04 22:11"Három évre próbára bocsátották azt a szociális munkást, aki márciusban zenés demonstrációt szervezett a nyolcadik kerület szegénységellenesnek és kirekesztőnek tartott rendelete ellen. Ferencz Norbertet - bevenevén Pumuklit - hatósági rendelkezés elleni izgatás miatt ítélt el a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A szociális munkást a nyolcadik kerület perelte be uszítás vádjával. A szociális munkás zenés utcai performanszot szervezett márciusban, hogy felhívja a figyelmet a nyolcadik kerület rendeletére, amely szabálysértésnek nyilvánítja a guberálást. A Baross utca és Körút sarkán összegyűlő 100-120 fős tömeg zenélt, transzparenseket lobogtatott, továbbá a sarkon álló két kukából guberáltak." Nos itt fogyott el a cérna. Alkalmanként írogattam az oldalra, talán mondhatom, hogy visszafogottan. Úgy érzem, az erősen felgyűlt indulatok miatt ezt ma már nem tartom magamra nézve kötelezőnek. Tekintettel az országban zajló eseményekre, azt kell mondanom, hogy a rendszerváltás óta ilyen mocskos, hazug, pimasz, pofátlan, arrogáns, sok esetben idióta, tolvaj bandát nem láttam. Bal oldalra szavaztam, de tudom a Gyurcsány - Bajnai kormányok bűneit is, nem járok a fellegekben és nem hiszek piedesztálra állított szellemi vezetőkben. Ezek a mocskok átgázolnak mindenen, mindenkin aki és ami nem tetszik nekik. Az ország különböző pontjain egyre erősebb az elégedetlenség, jól megfigyelhetően nem politikai pártokhoz kötődően, ez pedig a spontán mozdulás, felkelés irányába mutat. Lehet itt közvélemény-kutatási adatokkal dobálózni, az élet, a kiszolgáltatottság, az elnyomott lét nem papírokon képződik és nem kér területfoglalási engedélyt ha egyszer beindul a baromsorsban tartott nép. Undorodom a központosított, hazug, mocsok sajtótól, a hazug, gazember politikusoktól és sajnos már a megvezetett ostoba követőiktől is. Tudom, hogy ilyen indulattal és szavakkal normális fórumon nincs erkölcsi jogom részt venni, ezért elköszönök minden levelezőtől és az 1 példány görénytől is. |
Válaszok
Vendég |
#4897 Re:2011-11-04 22:18:22Kedves xy! Nagyon visszafogottak az indulatai, jobboldalon ezt sokkal erőteljesebben csinálják, bár szerintem maguk sem hiszik, amit leírnak, lényeg részükről a mocskolódás. Megértem a dühét, sokszor magam is megtapasztalom. Kívánok Önnek jó egészséget, kitartást, szebb jövőt - természetesen magamnak és családomnak is. |
Vendég |
#4898 Re:2011-11-04 22:31:21#4895: - Lehet itt közvélemény-kutatási adatokkal dobálózni, az élet, a kiszolgáltatottság, az elnyomott lét nem papírokon képződik Aha, szóval szerinted a közvéleménykutások nem fejezik ki a köz véleményét. Ebből az következik, hogy állításod szerint a következő állítások valamelyikének igaznak kell lennie: 1/ Az összes közvéleménykutató cég szakmailag teljesen pancser és képtelen megmérni azt, amit állítanak, hogy mérnek. 2/ Az összes közvéleménykutató cég (tehát a Szonda Ipsos és a Medián is) hazudik a Fidesz-KDNP javára és az MSZP kárára. No, tehát melyiket állítod ezek közül? :))) |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
„NEC-prevenciós alapkezelés – Noel irányelv”
5487 Létrehozva: 2025-05-29
OG Fluor koncert
3952 Létrehozva: 2025-05-14
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3328 Létrehozva: 2025-06-06
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
2785 Létrehozva: 2025-06-09
PamKutya koncert
1592 Létrehozva: 2025-06-09
Dr Bíró Attiláért és a Jászságért.
265 Létrehozva: 2025-05-25
Legyen elérhető a Biedronka applikáció magyar telefonszámokra is! | Udostępnij aplikację Biedronka także dla węgierskich numerów telefonów!
235 Létrehozva: 2025-05-22
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
168 Létrehozva: 2025-06-17
Tegyünk az online gyűlölet ellen!
168 Létrehozva: 2025-05-31
Hozzák vissza a Lift üdítőitalt Magyarországra!
248 Létrehozva: 2024-11-25
Kulturális dolgozók kiállása a véleményszabadság mellett, az “ellehetetlenítési” törvény ellen
134 Létrehozva: 2025-05-20
Balatonkenese csendrendelet módosítás iránti kérelem
115 Létrehozva: 2025-06-06
Petíció a Kertész Utcai Tagóvoda Katica csoportjában tervezett személyi változások visszavonásáért
110 Létrehozva: 2025-05-24
Petició a " virtuális autizmus" kifejezès kàros hasznàlata ellen- az autizmus spektrumzavarral èlő gyermekek vèdelmèben
104 Létrehozva: 2025-06-07
Petíció a Győr, Simor János Püspök Tér felújítási projektjével kapcsolatban
308 Létrehozva: 2025-05-17
Petíció a Kelemen Béla utcai lakópark építése ügyében
77 Létrehozva: 2025-06-05
EL A KEZEKKEL A NAP ÉLTETŐ ENERGIÁITÓL! Titkos kísérletek ne veszélyeztessék életünket és jövőnket! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívüli felelötlen és kockázatos beavatkozásra!
120 Létrehozva: 2025-04-30
Petíció az Aquincumi rét közparkosítása ellen
73 Létrehozva: 2025-05-22
Együtt Kőbányáért.
68 Létrehozva: 2025-05-23
Hatvan-Hort bicikliút megvalósításáért
241 Létrehozva: 2025-05-16