Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

A nép hangja

#4866 Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 11:19

#4864: Lázár mondjon le ! - Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz 

 Minden szava igaz, csak azt kérdezem, hogy ezt hogy nem látták előre? Ez benne volt a levegőben. A Lázárnál antipatikusabb ember még a FIDESZ-en belül is kevés van, meg kell nézni a parlamenti felszólalásait. Én sokat jártam az elmúlt években Vásárhelyen, az emberektől csak negatív véleményt lehetett róla hallani, aztán jönnek a választások és Lázár újra nyer 70 %-al. Félnek az emberek, vagy miért van ez? Mi mondtuk a párommal az embereknek, hogy a fülkében egyedül van, nem kötelező rá x-elni, de volt olyan, aki azt mondta, hogy biztos ott is figyelik. Volt olyan öregasszony, aki megköszönte levélben Lázárnak a nyugdíjemelést, mintha Lázártól kapta volna.  Örülök, ha Vásárhelyen is kezdik az emberek látni, hogy így nem mehet tovább.

Válaszok

SZERÉNKE

#4868 Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 11:25:36

#4866: A nép hangja - Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

ÉN IS MEGLEPŐDTEM A KOMMENTEN,  DE AZON IS GONDOLKODOM,  HOGY VIKTÁTORT MIVEL TARTJA SAKKBAN A FORINT-BEDÖNTŐS ???  EZÉRT A NYÍLVÁNOS SZÖVEGÉÉRT  EGY DEMOKRATIKUS ORSZÁGBAN 10 PERCEN BELÜL LEMONDATJÁK !!!

SZERÉNKE

#4872 Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 11:48:22

#4866: A nép hangja - Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

LUKRÉCIA !  GYURCSÁNY SAJÁT MAGA IRATTA MEG GYERKKORI TÖRTÉNÉSEIT,  AMI IGEN TISZTELETRE MÉLTÓ DOLOG EBBEN A HAZUG VILÁGBAN.  GYURCSÁNY EGY JÓ HUMORÚ, ÉRTELMES,  KEDVES,  POZITÍV,  SÁRMOS FÉRFI, PERSZE, HOGY ÍRIGYLIK ÉS F.SNAK TŐLE. TUDOD, AKINEK VAN HUMORA MINDENT TUD, AKINEK NINCS, MINDENRE KÉPES, LÁSD: VIKTÁTORT, OLYAN, MINT EGY BOT:  FAPOFA.