Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#4854 A piti tolvaj fiából nagy tolvaj lett

2011-11-04 00:28

#4853:

Hát mondjuk ez a köze van hozzá: "Gyurcsány Ferenc apja kétszer börtönbe is került. A meg nem adott kölcsönök miatt, illetve közveszélyes munkakerülésért. Az apa nélkül maradt családot ilyenkor az édesanya jövedelméből kell eltartani."

Jó ideig az apja is nevelte a kis Gyurcsányt. Talán ezért is lett a kis tolvaj fiából nagy tolvaj.

Válaszok


Vendég

#4855 Re: A piti tolvaj fiából nagy tolvaj lett

2011-11-04 01:27:54

#4854: - A piti tolvaj fiából nagy tolvaj lett KI TUDJA HONNAN ÉS FŐLEG KITŐL SZÁRMAZÓ-  RÉSZINFORMÁCIÓKKAL TRAKTÁLNI BENNÜNKET.

Főleg magától a kis tolvaj fiából lett nagy tolvajtól:

"Hogy édesapja börtönviselt, arról először maga Gyurcsány beszélt Debreczeni József 2006-ban megjelent könyvében, Az új miniszterelnökben"

ITT A PIROS, HOL A PIROS !!!???

#4856 SZÍJ-GYÁRTÓ END LÁZ-ÁR KETTŐS, NYERŐ PÁROS

2011-11-04 01:38:33

#4854: - EZEKET IS GYURCSÁNY APJA NEVELTE ???

SZÍJGYÁRTÓ AZT SEM TUDTA MENNYI A FIZETÉSE,  NEM VETTE ÉSZRE,  HOGY  300.000-REL TÖBB VAN A SZÁMLÁN, MINT AMENNYI AZ ÁLTALUK LIMITÁLT BÉRFLAFON ???  AZ AUTÓJÁT EGY GYŐRI CÉG BÉRELI NEKI, KI TUDJA HOGY S MIÉRT ???  POZITÍVUM:  AZÓTA NEM EJTETTE KI A SZÁJÁN A  POFFFÁTLAN  SZÓCSKÁT. ÚGYE ???      LÁZÁR JÁNOS BOLDIZSÁR  -SAJÁT ELMONDÁSA SZERINT-  DEVIZÁBAN ÉS LUXUSAUTÓBAN  UTAZIK.  HA OLCSÓ A FRANK,  AKKOR FELVÁSÁROL, - AZTÁN DRUKKOL MÁSOK,  HA ÚGY TETSZIK, SAJÁT ELTARTÓI KÁRÁÉRT,  MERT NEKI AKKOR DŐL  A HASZON.   GYANÍTOM,  EZÉRT IS  DÖNTIK  BE  A FORINTOT OLY SŰRŰN.    AZ ISMERT AUTÓMIZÉRIA ÜGYE, MILLIÓKBA KERÜLT HAVONTA,  FELÉT AZ ÖNK.,  FELÉT A FITYESZ,  AZ EGÉSZET PEDIGLEN AZ ADÓFIZETŐK CSENGETTÉK.  TÁN NEM KÉNE ÁLLÁSHALMOZÓNAK LENNI, AKKOR ÓTÓ SEM KÉNE OTT FALUN, OTT VAN A  LÓHÁT.     EZT A KIS ÍZETLEN ÍZELÍTŐT NEKED SZÁNTAM,  CSAK ÚGY.    NOS,  ADVA VAN  E  KÉT BŰNHALMOZÓ ÚR,  MAJD MEGLÁTJUK,  NEVEZETTEK  MIKOR MESÉLIK EL,  HOGY A PAPÁJUK ILYEN VÓT-E, VAGY ORBÁN PAPÁTÓL LESTÉK EL A HUNCUTSÁGOKAT ???   JÓ ÉJT:  SZERÉNKE