Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Quoted post

Z

#110 Re:

2016-05-15 19:32

#1: -  

 Az Origós cikk hozzászólásai szerint volt rá panasz. Ráadásul, ha az összes többi cukrászdára érvényesek az előírások, vele miért tennének kivételt? Ezek az előírások minket fogyasztókat védenek.

Válaszok

Garrison

#676 Re: Re:

2016-05-16 10:30:58

#110: Z - Re:  

Egy müanyag országban élünk müanyag törvényekkel ahol pl a virslibe már profood által termelt porokat raknak a hús helyett.A szalonna meg akkor jó és még díjat is kap amikor csucsog a páclétől.Persze a körülmények ódívatúak, de gondolom a feljelentő meg McDonalds buzi lehetett és a plázában kapható méregdrága szar fagyik az etalonok .Hagyjuk dolgozni az öreget és akkor zárják be ha mondjuk a tevékenysége alatt valaha is volt nála a termékeitöl betegség.Olyan országban élünk ahol egy olyan cég mehet "szemlézni" cégeket amelyiknél az újságok számoltak be arról, hogy egerek voltak a raktárában.De mivel Ő multi és a legnagyobb felvásárló ezért meguszta egy kis pár millás büntetéssel.Te Ránk mint fogyasztóra hivatkozol Én meg mint Fogyasztó kikérem Magamat ,hogy magadhoz hasonlíts.Inkább eszem vagy enném ennek az öregúrnak a termékeit mint a Nébih által ellenörzött és engedélyezett cégek termékeit.Szerinted mi van egy 199 Ft/kg os virsliben vagy egy 499 Ft/ kg os párizsiban és a Pulykamell sonkáról meg ilyenekröl nem is beszélve ?

 

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-05-16 11:07:11


Dr. Piri László

#1768 Re: Re:

2016-05-17 15:29:26

#110: Z - Re:  

 Ekkora érzéketkenséget esküszöm nem is értem miert kell egyáltalán leìrni? Nem látod a soraid mögül az embert, a sorsot, az 50 éves, szìvvel átdolgozott múltat? Egy élet munkáját? A kuriózumot, az emberek többségi véleményét, a szeretetetet? Vannak az életnek ìrott és ìratlan szabályai. Néha nagyon távol van egymástól a törvény betűje, az együttérzés, és az emberség. Ezen kéne elgondolkozni, mielőtt az összes szomszéd tehene megdöglik...