Felhívás a menekültekkel szembeni emberségesebb bánásmódért

Quoted post


Vendég

#123

2016-05-09 19:46

Május 9 hétfő van, ma koszorúztunk a II. világháború 71 ik évfordulója emlékezet és emlékeztető rendezvényén. A faji, a tolerancia, a gyűlöletmentes Magyarországban reménykedem. Ám ezért ma többet kell tenni, talán egy aláírással, egy petícióval is segíthetek. Keresem azt a pontot ahol kifejezhetem együttérzésemet és felelősségemet és tiltakozásomat - református hívő emberként is - embertársaim, ez esetben a keresztény menekültekért is.

Válaszok

Realista

#124 Re:

2016-05-14 20:26:28

#123: -  

Ha egy szerinted embertársad ( migráns ) betolakodik életedbe és ki is túr belőle...mondhatni leigázza életed és szeretteid, akkor sem gondolsz arra, hogy talán azért még sem kellene hagyni???

Ha minket nem tolerálnak-tisztelnek-becsülnek, akkor nekünk miért kellene? Ez nem gyűlölet, hanem önvédelem és megelőzés, ezt kellene megérteni és nem "beöltöztetni" ;)

Továbbá rengeteg hajléktalanunk is van meg rászorulónk. Gusztustalan az egész jótékonyság, hogy nem a sajátjainkon segít a tehetősebbje évek hosszú ideje alatt, hanem azokon piócákon, akik le se kakkantják őket, de ugye a villogás a lényeg az eu és cimborák előtt...az ilyeneket gyűlölni illik szerintem ;)