Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

Legyen vasárnap!

#929 Bért követeljetek!

2016-04-14 19:18

Velünk ki foglalkozik akinek a férje a vasutnál van? Ö ne legyen a családjával? Nem jol fogalmaztok. Fizessenek többet de azt ne követeljétek hogy a családdal lehessetek!!!! Mi se tudunk együtt lenni mindig és még sokan mások. Mikor elutaztok kirándulni vasárnap akkor gondoljatok azokra is akik miatt ezt megteheted! Ugyhogy el kéne ezt felejteni már.

Válaszok


Vendég

#931 Re: Bért követeljetek!

2016-04-14 19:31:32

#929: Legyen vasárnap! - Bért követeljetek! 

 Hat meg nem lattam a vasutast kenyeret vagy tura felszerelest arulni amugy a vasutasoknak kicsit tobb szabad idejuk van mint nekuno tudom jol mert magy papam vasutas volt es kezdjuk ott ha a vasutas be megy egy vasarnap akkor kap egy szabad napot na a kereskedelem nem igy mukodik! Nezz a dolgok utan!!! Es amugy mar nem koveteltunk szerinted bert de hiaba mert ugyan ugy suket fulekre talalt mint akar az is hogy eggyetlen napunkat ne vegyek el de ezt ti akik kulso szemlelok nem latjatok be mert nektek az kell hogy ide oda setalgassatok a tescoba vagy sparba es el menjen a napotok a CSALADOTOKAL VAGY A SZERRETEITEKEL ami nekunk nem adatik meg legyen akkor minden nyitva a posta a hivatal es meg sorolhatnam a politikusok is csak ketto napot dolgoznak akkor go diego nekik is hetfotol vasarnapig dolgozni! Es a csaladal meg noqu ido toltes es akkor meg latjuk hogy a ti szemszogetekbol a "rinyank" nem jogos e vagy jogos e nem nekik kell halgatni azt a sok okoskodo semmi szavu cigany migrans nyuger es meg folytathatnam mik jarnak vasarolni probald ki csak alj a huspultba vahy a  csemege pultba vagy vevoszoli pultba vahy a kasszaba vahy tolts nonfoodut vahy zoldseget vahy szaraz arut es ra josz hogy miert kell nekunk is az a piheno nap!!!!!!!!!!


Vendég

#932 Re: Bért követeljetek!

2016-04-14 19:32:45

#929: Legyen vasárnap! - Bért követeljetek! 

 Hat meg nem lattam a vasutast kenyeret vagy tura felszerelest arulni amugy a vasutasoknak kicsit tobb szabad idejuk van mint nekuno tudom jol mert magy papam vasutas volt es kezdjuk ott ha a vasutas be megy egy vasarnap akkor kap egy szabad napot na a kereskedelem nem igy mukodik! Nezz a dolgok utan!!! Es amugy mar nem koveteltunk szerinted bert de hiaba mert ugyan ugy suket fulekre talalt mint akar az is hogy eggyetlen napunkat ne vegyek el de ezt ti akik kulso szemlelok nem latjatok be mert nektek az kell hogy ide oda setalgassatok a tescoba vagy sparba es el menjen a napotok a CSALADOTOKAL VAGY A SZERRETEITEKEL ami nekunk nem adatik meg legyen akkor minden nyitva a posta a hivatal es meg sorolhatnam a politikusok is csak ketto napot dolgoznak akkor go diego nekik is hetfotol vasarnapig dolgozni! Es a csaladal meg noqu ido toltes es akkor meg latjuk hogy a ti szemszogetekbol a "rinyank" nem jogos e vagy jogos e nem nekik kell halgatni azt a sok okoskodo semmi szavu embert! probald ki csak alj a huspultba vahy a  csemege pultba vagy vevoszoli pultba vahy a kasszaba vahy tolts nonfoodut vahy zoldseget vahy szaraz arut es ra josz hogy miert kell nekunk is az a piheno nap!!!!!!!!!!

CBA

#1057 Re: Bért követeljetek!

2016-04-16 19:05:27

#929: Legyen vasárnap! - Bért követeljetek! 

 Drága! A vasutas nem minimál bért keres dupláját, hanem tripláját, ez az egyik, a másik pedig hogy neki van szabadnapja, lehúz 24 órát a szinte semmit tevéssel, mert ugye katasztrófa nem történik mindennap!!!!!!!!!! Aztán 2-t otthon van, vagy netán 3-t ?????
A kereskedőknek nincs szabadnapjuk csak a vasárnap volt.