Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!
Quoted post
virágáruslány |
#757 Re:2016-04-14 07:49Szokta a frászt! Azt nem lehet megszokni, hogy szombaton egymás lábán taposnak, csak fél óra keringés legszerencsésebb esetben, hogy találja parkolóhelyet. Nem csak a plázák léteznek ám! Minden olyan egységnek be kellett zárni, ami kereskedelmet folytat. Nekem a kertészeti árudámat végleg be kellett zárni miatta. :( Vasárnap is bementünk locsolni, csak éppen el nem adhattunk semmit, a dolgozóknak fizetni kellett, ebben a szakmában meg a bevétel 90 %-a szombat-vasárnap jött be. Először elküldtünk kettőt, de még mindig nem jött ki a költség, eladtam mindent és kiadtam a helyet, most használtautókat tárolnak a gyönyörű virágaim helyén. Nekem ez volt az álmom! De vasárnap nem lehet egyedül egy ekkora üzletet kinyitni és közben gondozni a növényeket is. Arra nem volt pénzünk, hogy a páromat is felvegyem és fizessem a járulékokat. Nekem egy gyermekkori álom halt meg! Most három műszakban rakom össze a műanyag kütyüket a gyártósoron. Igen-igen, vasár és ünnepnap is, ha éppen úgy jön ki a lépés! A volt alkalmazottaim közül 3 szintén itt dolgozik. Mi szerettük, amit csináltunk! Most pár napig egy álmunk! Egy igazi! Mert majd minden éjszaka a virágaimmal álmodok. Felmodntam volna a bérleti szerződést és pár hónap mulva újra nyitottunk volna. De a bizonytalanságra nem lehet. Mi van, ha pár hónap múlva megint összetöritek az álaminkat és újra be kell zárni. Ezt sem anyagilag és ami még fontosabb lelkileg sem bírnánk. Önző dög mind aki aláírja!!!
|
Válaszok
Vendég |
#766 Re: Re:2016-04-14 08:17:42Ez egy nagyon szomorú történet, elkeseredve olvastam. Tudom milyen, amikor az ember az álmaiért küzd és keresztbe tesz az élet. Megértem, hogy bizonytalan környezetben nem mer újra belevágni. Ennek ellenére lehet én megpróbálnám pár hónap kivárás után mégis. Az álmokat feladni és olyan dolgot csinálni sok éven keresztül, amit nagyon nem szeretünk elég egyenes út sajnos a komoly betegségekhez.
Sajnálatos esetén túlmenően mégsem gondolom, hogy önző dög, aki aláírja. Önnek kitartást kívánok és őszintén remélem, hogy jövő ilyenkor már ezerrel készül majd az anyák napi virágdömpingre és ballagásokra, a kerttulajdonosok kívánságainak teljesítésére! |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
2404 Létrehozva: 2024-08-29
A telefonhasználatát nem tiltja be senki!
1021 Létrehozva: 2024-08-31
Ne hagyjuk, hogy elvegyék a saját tulajdonunkat!
454 Létrehozva: 2024-09-01
Dzsúdlót a Puskásba
496 Létrehozva: 2024-09-01
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49787 Létrehozva: 2024-02-07
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
808 Létrehozva: 2024-03-21
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6410 Létrehozva: 2023-07-26
Iskolabuszt Dunavarsányba!
56 Létrehozva: 2024-09-08
Vissza a telefont az iskolákba!
48 Létrehozva: 2024-09-02
Rekortán futópályákat szeretnénk a szombathelyi parkokba 🌳🏃♀️🌳🏃♂️🌳
125 Létrehozva: 2024-08-18
Mobiltelefon használata az intézményekben
34 Létrehozva: 2024-09-02
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
4482 Létrehozva: 2024-06-21
Szegedi Építési Szabályzat lakosságbarát, családbarát, környezetbarát módosításáért
33 Létrehozva: 2024-09-05
Halasszák el a Rádió stúdiópalotájának bontását!
197 Létrehozva: 2024-08-26
Az Ökörtelek-völgyi Hulladéklerakó bezárása
15 Létrehozva: 2024-09-08
Stop a kötelező szűréseknek!Ne legyenek kötelezőek a szűrővizsgàlatok Magyarországon.
3661 Létrehozva: 2024-06-30
Vissza a telefonokat!
13 Létrehozva: 2024-09-02
Tényleges letöltendő börtönbüntetést és mellé súlyos pénzbírságot az állatkínzóknak!
361 Létrehozva: 2023-04-11
PETÍCIÓ A XV. KERÜLET KÖRNYEZETBARÁT TETTEIÉRT!
169 Létrehozva: 2024-08-05
Tegyék korábbra a Hegyi Doktor-Újra rendel sorozatot!
249 Létrehozva: 2024-08-25