Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

virágáruslány

#757 Re:

2016-04-14 07:49

#744: -  

 Szokta a frászt! Azt nem lehet megszokni, hogy szombaton egymás lábán taposnak, csak fél óra keringés legszerencsésebb esetben, hogy találja parkolóhelyet.

Nem csak a plázák léteznek ám!

Minden olyan egységnek be kellett zárni, ami kereskedelmet folytat. Nekem a kertészeti árudámat végleg be kellett zárni miatta. :( Vasárnap is bementünk locsolni, csak éppen el nem adhattunk semmit, a dolgozóknak fizetni kellett, ebben a szakmában meg a bevétel 90 %-a szombat-vasárnap jött be.  Először elküldtünk kettőt, de még mindig nem jött ki a költség, eladtam mindent és kiadtam a helyet, most használtautókat tárolnak a gyönyörű virágaim helyén.

Nekem ez volt az álmom! De vasárnap nem lehet egyedül egy ekkora üzletet kinyitni és közben gondozni a növényeket is. Arra nem volt pénzünk, hogy a páromat is felvegyem és fizessem a járulékokat. 

Nekem egy gyermekkori álom halt meg! Most három műszakban rakom össze a műanyag kütyüket a gyártósoron. Igen-igen, vasár és ünnepnap is, ha éppen úgy jön ki a lépés! A volt alkalmazottaim közül 3 szintén itt dolgozik.

Mi szerettük, amit csináltunk! Most pár napig  egy álmunk! Egy igazi! Mert majd minden éjszaka a virágaimmal álmodok.

Felmodntam volna a bérleti szerződést és pár hónap mulva újra nyitottunk volna. De a bizonytalanságra nem lehet. Mi van, ha pár hónap múlva megint összetöritek az álaminkat és újra be kell zárni.

Ezt sem anyagilag és ami még fontosabb lelkileg sem bírnánk.

Önző dög mind aki aláírja!!!

 

Válaszok


Vendég

#766 Re: Re:

2016-04-14 08:17:42

#757: virágáruslány - Re:  

 Ez egy nagyon szomorú történet, elkeseredve olvastam. Tudom milyen, amikor az ember az álmaiért küzd és keresztbe tesz az élet. Megértem, hogy bizonytalan környezetben nem mer újra belevágni. Ennek ellenére lehet én megpróbálnám pár hónap kivárás után mégis. Az álmokat feladni és olyan dolgot csinálni sok éven keresztül, amit nagyon nem szeretünk elég egyenes út sajnos a komoly betegségekhez.

 

Sajnálatos esetén túlmenően mégsem gondolom, hogy önző dög, aki aláírja. 

Önnek kitartást kívánok és őszintén remélem, hogy jövő ilyenkor már ezerrel készül majd az anyák napi virágdömpingre és ballagásokra, a kerttulajdonosok kívánságainak teljesítésére!