Kiállás, Gyurcsány Ferenc és társainak felelősségvonása mellett!

Quoted post


Vendég

#25

2011-10-16 12:51

Az igazság legyőzhetetlen!!!

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-10-16 14:52:41


László Malcsiner
A petíció szerzője

#82 Re: Az igazság legyőzhetetlen!!!

2011-11-26 14:29:47

#25: -

Igen, az igazság legyőzhetetlen, de azok a kilakoltatottak, leugrók,magukat felrobbantók, már nem érik meg.

Drága Polgártársaim, csupán egy valamit kellene megérteni, nincs jobb és bal oldal, nincs semmi, csak mi vagyunk, de tök egyedül Magyarok, de nagyon egyedül, lehet,- aranyat szarhatunk, van az a külső hatalom, amely mindenképpen befolyása alá szeretné keríteni országunkat, ha nem megyünk az AMF-hez, az a baj, ha megyünk, akkor meg az, az egyik kormánypárt felvett hitelt, az volt a baj, a másik nem akar, az veti vissza országunk megítélését!

Be akarnak kebelezni minket !

Lehet így, vagy úgy mindenképpen ez a cél!

Be kellene zázkózzni saját hazánkba, a saját termékeinket enni és inni, hiszen már szinte minden termék külföldről jön, viszont a hazai termelők is elő tudnák állítani,- elő is állítják, csak nem veszi meg senki.

Tranzit útvonal vagyunk, tessen ezt figyelembe venni és ki is használni, megfizetteni, amit meg kell fizessenek, akiknek ránk szükségük van mert van.

A vége az lesz, sem vizünk sem egyebünk nem marad, csak az, hogy valakik egymás ellen lázítanak minket, a saját céljaik megvalósítása érdekében.

A saját érdekében ugrasztja össze a Magyart, hogy ne tudjon másra gondolni.

Néha gondoljunk már másra is, anno vettünk téglajegyet, a háború után ott voltunk az utcán, összeszedni a hulladékot és senki nem fizetett érte, csak a jövő érdekében, országunk talpra állása érdekében tették elődeink.

Nem volt szoci, meg fidesz, meg jobbik, meg ki tudja mi a szar.

Gondoljuk csak át ezt egy picit.