Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

vidéki

#3909 Re: Bírósági szakvélemény

2011-10-11 16:30

#3907: - Bírósági szakvélemény 

 

Épeszű ember nem veszi komolyan a mai bírói döntéseket, melyek felső döntések alapján születtek. A mondatokból a VOLNA szó kimaradt, azaz : minimum 1,2 milliárd forint kár érhette VOLNA a magyar államot.

Dajcs (Deutsch) Tompika beléptetőrendszeréből VOLNA nélkül hány milliárd forint kár érte a magyar államot? Ezüsthajó KFT, Tokaji szőlők, Orbán bányák, 12 Állami gazdaság értékesítése, Kaya Ibrahim és még sok más ügylet VOLNA nélkül? Na, most mi van? Budai Gyula is megmondta, hogy ő csak a szocialista ügyekre kapott megbízást, hogy minden esetben ott van a "VOLNA" az ügy mögött, az  fideszileg teljesen mellékes.

Utolsó patkány társaság egytől egyig.

 Most látom, hogy nem egyedül reagáltam a sukorói témára. Valamiről lemaradtam? Én úgy tudtam, hogy a beléptetőrendszert valamelyik stadionban tervezték használni, de teljesen mindegy is, a nagy kár annak megvásárlásával érte a magyar államot. VOLNA nélkül.

 

Válaszok


Vendég

#3910 Re: Re: Bírósági szakvélemény

2011-10-11 16:38:05

#3909: vidéki - Re: Bírósági szakvélemény minimum 1,2 milliárd forint kár érhette VOLNA a magyar államot.

A bűnözőt nem menti, hogy ha valamiért nem sikerül megölnie az áldozatjelöltjét,  a bűnözőt nem menti, hogy szándéka ellenére nem történt olyan mértékű kár, amelyet okozni akart.  Tehát  Gyurcsányt nem menti, hogy minden igyekezete ellenére sikerült megakadályozni a telekcserét.  Ez még csak enyhítő körülmény sem lesz az ítéletnél.