Gyermekeink jogaiért

Quoted post


Vendég

#77 Re: Re: Re:

2016-02-11 11:59

#60: - Re: Re:  

 Olvasd már el, hányan leírták, hogy nem dolgoznak és keveslik a pénzt, mert nem lehet belőle megélni. Inkább megköszönnék, hogy eltartja őket a társadalom, nem még követelőznének!

Válaszok


Vendég

#87 Re: Re: Re: Re:

2016-02-11 18:21:21

#77: - Re: Re: Re:  

 Az a szülő, akinek a gyereke esetleg ha napi 3-4 órát járhat iskolába vagy kényszer-magántanuló, nem fog tudni dolgozni járni, hiába van sok esetben diplomája, nyelvvizsgája, jó szakmája. Nincs választása. Aki viszont dolgozik, legyen szíves végre kinyitni a száját és számonkérni, hova megy az adója. Mert ha jó az oktatás, az anya is elmehet dolgozni, sőt a gyereknek is sokkal több esélye lesz nagykorában, hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba. Ahelyett, hogy rúgna egyet egy másik emberbe, nézzen magába, mit tett ön, mint dolgozó, felelős állampolgár a jogok és az egyenjogúság érvényesüléséért!


Vendég

#91 Re: Re: Re: Re:

2016-02-11 19:34:17

#77: - Re: Re: Re:  

 Te annyira sötét vagy mint az éjszaka! Egy csomó intézmény 2-3 órára fogadja a sérült gyereket, vagy egyáltalán nincs iskola, aki fogadja, ezért magántanuló lesz. Áruld el nekem te nagyokos, akkor hova a bánatba menjen dolgozni? Tán kellenének nekik is iskolák szakemberekkel, akkor mindenkinek könnyebb lenne az élete!


Vendég

#98 Re: Re: Re: Re:

2016-02-11 20:46:39

#77: - Re: Re: Re:  

 El sem hiszem, hogy valaki ilyeneket leír! Talán látogasson el egy olyan intézménybe, ahol  fogyatékos gyerekek, fiatalok vannak, ígérem, le fog döbbenni... Egyébként én ezt már régen kötelezővé tenném, csak egy látogatás, mindjárt átértékelnék a kívülállók a helyzetüket. Szomorú a hozzáállása!


Vendég

#103 Re: Re: Re: Re:

2016-02-12 06:26:26

#77: - Re: Re: Re:  

 Köszönjük szépen az ostoba reakciót! Olvasson màr a sorok között rendesen a kutya fàjàt neki! Tudja hàny szülő dolgozik? Akik beteg gyermeket nevelnek? A többiek is szívesen mennének dolgozni pénzt keresni ha volna olyan intézmény ahovà jó szívvel jàrathatnà a gyermekét! De nincs! Nem érti? Az nem intézményes ellàtàs ha napi 3-4 óràt lehet itt ott amott a gyerek. Nem akarom hogy eltartsanak nem akarom hogy maga tartson el sem engem sem a fiamat. Dolgozni akarok. Mellesleg pedig dolgozok! Egyedül àlló autista gyereket nevelő szülőként is! Maga tudatlan troll. Tartsa meg az ilyen embertelen megjegyzéseit a szomszédjànak.