Mentsük meg a csepeli HÉV-et!!

Quoted post

naponta közlekedem

#20

2016-01-30 12:29

MIÉRT van útban a Hév a Dunaparton?  A 2-es villamos is a szállodák előtt megy, és az új budai fonódó most készült el a budai rakparton.

Hogy menne az új nyomvonal? - A villamos rengeteg szintbeli, lámpás kereszteződést érintene - sorban állnának Csepelig, ha 2 percenként indulnának.  A 6-os villamos leágazása csak az olimpia alatt működne,(nehony már elhidd hogy átszállás nélkül jutsz át Budára)  utána mindenki átszállhatna a 2-es re vagy hová- mert a 2-es vonala nem vinne el ennyi embert. A tervek szerint (master plan price waterhouse) a régi Tátra villamosokon utazhatnánk (max 300 ember a Hév 1000 férőhelyéhez képest!!!

A tájékoztatók nagyon zavarosak, nehogy világosan látszódjék a hátránya. 

Kerékpárt sem szállíthatsz, stb. Ha műszaki probléma van , gyalogolhatsz haza,mint tavaly a nagy esőzéskor.

 

Válaszok

Adrienn Rácz
A petíció szerzője

#25 Re:

2016-02-02 07:57:11

#20: naponta közlekedem -  

 Jogos a kérdés hiszen vaóban ott megy a 2-es villamos,a szentendrei HÉV is érinti a dunapartot,ugyanúgy a budai villamosok is.Csepelt kellett kipécézniük mert igen sok szabadon fekvő terület van a Szabadkikötő és  Vágóhíd között.Az biztos,hogy nagy megtiszteltetés ért e-mailben,hiszen Hudák János PM-es képviselő megköszönte a petíciót és támogatását ajánlotta ezügyben.Remélem minden jól alakul,illetve Rio és Los Angeles helyett biztosan itt lesz az olimpia :D