Tiltakozás a kutyák kitiltása ellen a kőbányai parkokból!

Quoted post


Vendég

#58

2016-01-20 08:33

Nem értek egyet vele. A parkok mindenkié. A kutyáknak is kell mozogni, élvezni a szabadságot. A szülők figyeljenek oda a gyerekükre, hogy ne hergeljék a kutyákat és ne egyenek kutyagumit. Sajnos tudom, hogy vannak akik ott hagyják, de én nem ezek közé tartozom. Vannak elég nagy parkok Kőbányán, ahol meg lehetne oldani, hogy egy része a kutyásoké legyen és oda ne menjen olyan akit zavarnak a kutyák, viszont ennek fejében a kutyás sem mehessen. a másik pihenni vágyók területére. Kisebb parkokban meg kéne kutyafuttatót létesíteni, persze nem zsebkendőnyi területre gondolok.

Válaszok


Vendég

#69 Re:

2016-01-20 11:36:34

#58: -  egy része a kutyásoké legyen

 Ez a kutyafuttató! Már vannak ilyenek, használd azt! A parkokban madarak és apró emlősök élnek, amikből a kutyák évente több százezret gyilkolnak le. A kutyafuttató van nekik, ott lehet őket szabadon engedni.

A kutyások többsége azt hiszi, hogy csak neki vannak jogai és nagyívben leszarják más emberek és állatok jogait, a rájuk vonatkozó törvényben előírt kötelezettségeikkel egyetemben! Ideje lenne már a kutyásoknak magukba nézni.

Az önkormányzat helyében szépen ellenőrizném minden egyes kutya chipjét és oltásait is, mert nagyon soknak se chipje és ennek folytán se veszettség elleni oltása.