Az Oktatói Hálózat petíciója

Quoted post

Antiutópista

#52 Re: Ez nem politika!

2015-11-30 19:10

#51: Herakles - Ez nem politika! 

 1) ha az ég leszakad, akkor is politikai kérdés marad. Az Oktatói Hálózat, jelen petíció gazdája, mint érdekvédő szervezet pontosan a kormány agressziója elleni védekezésül jött létre. A másik oldalon, a kormány oldalán ott van a blaszfémikus elnevezésű kör, - szegény Batthyány! - jobbosoknak oda. Ugyanis aki oda tart, az eleve eldobta az önálló véleményre való jogát, tessék csak ott várni és kuncsorogni, amíg Orbán majd úgy gondolja.

(A jobboldal lehet "szélsőséges", de nem lehet "radikális", mert az mást jelent. Aki nem analfabéta, ezt tudnia kellene.)

2) a "filozófus-ügyben" és az akadémiai és egyéb helyekről az oktatók erőszakos és igaztalan kiszórására, valamint az ő helyük érdemtelen elbitorlására várva jó volt, hm, jobboldalikám?! Most bezzeg idetolakszik, többek között azokhoz, akik munkával szerezték a helyüket, nem elődeik erőszakolt eltávolításával?

Kunyerálja a júdáspénzt Orbántól!

3) miféle egységesség ott, ahol a jobboldaliak legtöbbje most is inkább hallgat, mert köti a kormányhűség, vagy éppen csak provokálni jön ide? Vagy épp mások helyének megüresítésére vár!

A jobboldal csak egye meg, amit főzött, a többiek legalább joggal állnak ki magukért!

Válaszok

PE, egy kezdeményező

#54 Re: Re: Ez nem politika!

2015-11-30 19:29:20

#52: Antiutópista - Re: Ez nem politika! 

 Kérlek fogjad magad vissza, ne személyeket, hanem véleményeket kritizálj. Politikai meggyőződéstől függetlenül lehet, sőt kellene pártolni az oktatás ügyét jobbról is, balról is. Legalább ebben közmegegyezésre kellene törekednünk. Ezt a hangnemet ártalmasnak tartom, Antiutópista.


Vendég

#56 Re: Re: Ez nem politika!

2015-11-30 20:03:39

#52: Antiutópista - Re: Ez nem politika! 

 Márpedig én is azt gondolom, hogy ki kellene ebből hagyni a politikát és az egymásramutogatást, és nem kellene júdásozással elhajtani azt, aki az adott kérdésről ugyanazt gondolja, mint te vagy én. Egyetértek Heraklesszel abban, hogy kár lenne, ha valaki emiatt nem írná alá a petíciót. Megosztottság, gyűlölködés enélkül is van épp elég. Számomra itt nem az a legfontosabb, hogy kit hibáztathatok a kialakult helyzetért, hanem hogy megoldás szülessen. A nézetkülönbségeinket meg kitárgyalhatjuk máshol, más fórumokon.