Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post


Vendég

#4

2015-11-15 10:22

Európa országainak a közös válaszcsapására és összefogására van szükség! Ki kell irtani még az írmagját is azoknak, akik Európa vagy a világ békés népeit, terrorcselekményekkel veszélyeztetik! Ha ez ügyben nem születik rövid időn belül egységes döntés, akkor az Európai kontinens napjai meg vannak számlálva!

Válaszok

ifj. Pályi Zoltán

#9 Re: Kiirtani?...

2015-11-16 12:53:28

#4: -  Kiirtani?...

Én már hallottam akadémikusoktól is sajnos elhangozni olyan mondatot, hogy "még az írmagját is ki kellene irtani...". Az ilyen megnyilvánulás tőről metszett totalitárius gondolkodásról árulkodik. Ha bárki emberirtásba kezd - vagy csak arra buzdít -, gyakorlatilag semmiben sem különbözik ezektől a vallási fanatikus tömeggyilkosoktól.

Az iszlám egy megreformálhatatlan, abszolút intoleráns és erőszakos vallás. De ha az összes izmaelitának még az írmagját is kiirtjuk, akkor az esélyét sem adjuk meg, hogy felismerjék a Messiást, megtérjenek és megváltozzanak. És ha már az írmagnál tartunk, akkor jusson eszünkbe, hogy Izmael apja ugyanúgy Ábrahám, akárcsak Izsáké. Igaz efa, igaz font...

A zsidó Messiásban - hit által - pedig bárki lehet az Ábrahámnak adott isteni ígéretek örököse.

Mielőtt bárki önhatalmúlag emberirtásba kezd, előbb adja meg az esélyt, hogy az Örökkévaló személyesen kezdjen valamit a zsidó-keresztény értékrend gyilkosaival, és egyáltalán ennek az erőszakos vallásnak a követőivel!

 

Emberséggel!

 

egy nyírségi erdőmérnök 

 

U.i.: Az erőszak és elvakult bosszú hány embert tett eddig jobbá!?...