Együtt a Budai Campusért!

Quoted post

Beleszólok

#538 Egy hozzászóló!

2015-09-08 12:35

Tisztelt Petíciószerző!

Olvastam a mai két hozzászólást melyet nemrégiben eltávolítottál!

Attól, hogy a homokba dugjátok a fejeteket, a leírtak sajnos igazak! El kellene végre döntenetek, hogy mit szeretnétek és kiknek az érdekeit képviselitek mert ezzel a punnyadt hozzáállással csak a kormány malmára hajtjátok a vizet, ahhogyan azt a HaHa is tette éveken keresztül.
Egy kis esti tüntizés pár napon keresztül aztán szépen haza mentek és minden amit a kormány szeretne megvalósul- ez ment éveken keresztül és most is ebbe az irányba alakulnak a dolgok.
Lehet felhívtátok az illetékeseket és rákérdeztetek-ők meg határozottan cáfoltak-ti meg elhittétek.
vagy a sarkatokra álltok és megmutatjátok kik vagytok, vagy már most kijelentkezhettek az egyetemről és mehettek kerítést építeni- előbb vagy utóbb de ez lesz a sorsotok ha az eddigi gyakorlatot követitek és ezt a legnagyobb jóindulattal írom!

Válaszok

Andy Mage

#539 Re: Egy hozzászóló!

2015-09-08 13:47:01

#538: Beleszólok - Egy hozzászóló! 

 Igen, Ahogy a net elleni tüntetés szrvezőinek is előbb volt számlaszáma, mint programja. Az máig nincs.
Legfőbb ideje lenne nem egy lkecsengő műbalhét rendezni, hanem egy átgondolt terv mentén egyfajta gördülő diák sztrájkot szervezni. 

A "menjünk tüntizni", de "ne bántsuk meg a rektort, mert mi lesz a kreditekkel" szemlélet akár a Miniszterelnöki Hivatalból szervezett tünterést is indikálhatná. 

Fura módon egy olyan követelést nem olvastam, hogy Rostéványi mondjon le. (mondjuk a minimum lenne, miután nem volt képes képviselni az egyeteme érdekeit). Aztán semmit arról, hogy mi legyen egy független képzőhely szakmai minimumja (Gödöllővel pont az az egyik gond, hogy pincemélyen van). 

Lehet ugyan kitörölni a hozzászólásokat, de ez a szervezők felelősségét nem nullifikálja