Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#2947 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-24 01:03

#2942: - Re: Re: Re: Re: az elműlt 8 évben minden erejével fékezte a haladást,

Ha, ha. :D  Meg nem is volt rendes, szocialista békeharcos, ugye?

Neked nyilván a 10 méteres löszfalba fúrt autópálya-alagutak és 2010-re az ország adósságnak 3 és félszerésére növelése (2002-höz képest) jelenti a haladást. :D

Válaszok

Demokrata!

#2989 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-24 19:56:42

#2947: - Re: Re: Re: Re: Re:  Ön tudatla, hogy azt ne mondjam, BUTA! Az Ön által - egyébként jogosan kifogásolt - lösz falas alagutat - láttam a papírokat(!) - az érintett polgármesterek tiltakozása- és területeik át nem adása kényszerítette ki!

Egyébként az államadóssághoz Orbán Viktornak a gazdag, befektetni szándékozókat támogató "lakásprogramja" adta meg az alapot, amit viszont már a Medgyessi-Gyurcsány kormánynak kellett "lenyelnie". Erre még rátett egy lapáttal az orbánbérenc által magasan tartott MNB-s alapkamat, melynek hatására a hülék- és a FIDESz-es potentátok (a két fogalom nem kizáró ok, sőt!) is CHF-ben vették fel a hiteleiket! Egyébként ez évben miért is emelkedett az államadósság? Csak nem az Orbán-Kósa-Varga-Szíjjártó-Kövér nyilatkozatok árfelhajtásai miatt? A MOL-nál már 260Milliárdos árfolyamveszteséget produkáltak, a Magyar államadósság nől, viszont az elrabolt nyugdíjalap ellenére nincs tartalék, az összes "segítő" program megbukott!

Ismeri Ön az új fenyegetést? "Segítse meg Önt Orbán Viktor és kormánya és hamarosan körberajzolhatja Doszpod Péter utódja!"

D-Day! A Magyarországi Demokrácia nagy napja! Ha Ön is demokrata, ott lesz velünk együtt!