Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Quoted post


Vendég

#26 Re:

2015-06-09 20:06

#1: -  

 Az irigysèg nem mèltò az emberhez. Meg lehet pròbàlni..... hogy hol èlünk, ahhoz kinek, mi köze. Magyarok vagyunk akkor is ha tetszik, ha nem. A csalàdjaink is otthon èlnek.... 

 

Válaszok

Vámosszabadi

#39 Re: Re:

2015-06-10 09:34:41

#26: - Re:  

 Mindenki annak az országnak a dolgaiba szóljon bele, ahová adózik és aminek viseli a következményeit! Ez egyáltalán nem irigység, hanem azok részéről etikátlan beleszólni olyan dologba, aminek ők saját maguk nem viselik a terheit! Többek között az ilyeneknek köszönhetjük, hogy újabb 4 évre a nyakunkra ültették a FIDESZ-t. 

Míg a kormány Erdélyben akar modern kórházat építeni a mi adónkból, addig idehaza az alapvető felszerelésekre sincs pénz a kórházakban. Persze, az erdélyi magyar szavaz ész nélkül, mert neki csak igazságtalan előnyei származnak az adófizetők nyomorából. Mit érdekli őt?! Ugyan már! Nem ő fizeti a hetvenakárhány féle adót, amit a kormány elherdál, hanem mi! 

Ha te nem itthon élsz és adózol, akkor nincs jogod belepofázni abba, hogy a mi sorsunkról ki döntsön és kit legyünk kénytelenek elviselni.

Mi itthon maradottak nem kívánjuk a menekülttábor lakóinak minősíthetetlen viselkedését tovább elviselni! Ha ennyire pártolod őket, költöztess be párat az itthon maradt családod szomszédjába, aztán utána lehet véleményt mondani! Azt hiszem erősen félreállna a szád és nem vernéd a védelmükben az asztalt, ha neked kéne velük együttélni!

Vajon miért Vámosszabadin van a tábor, miért nem Felcsuton?