Lemondunk az adócsökkentésről - nekünk működő egészségügy kell!

Quoted post

Pelikán

#21 Re: Re: Re:

2015-06-05 13:05

#20: - Re: Re:  

 A rendszerbontó népszavazás két facebook-csoport (60 ezren a magánnyugdíjukért és Százezren az internetadó ellen) kezdeményezése. Mivel nem párt, ezért csak a "nyilvánvalóan manipulált kampánycsoport" kijelentés az, amivel vitatkoznék, ha egyáltalán érdemes: ki manipulálja? mitől nyilvánvalóan manipulált? Ilyen kijelentéseket nem jó a levegőben hagyni, mert, bár a jólértesültség látszatát kelti, általában csak a cselekvőképtelenséget és a másik akciójának leszólását takarja.

Azzal sem tudok mit kezdeni, hogy "a rendszerbontással viszont csak anarchiát lehet előállítani". Egy népszavazással? Vagy azzal, hogy egyébként valamely csoportnak értelmes kezdeményezései vannak?

Válaszok


Vendég

#22 Re: Re: Re: Re:

2015-06-05 14:48:39

#21: Pelikán - Re: Re: Re:  

 Ha tizedannyi energiát fordítanának kis társadalmunk tagjai arra, hogy kitaláljanak, megcsináljanak, létrehozzanak valamit, ami által könnyebb élni, mint amennyi dühöt feccolnak abba, hogy trollkodjanak, vitatkozzanak, agitáljanak, provokáljanak, kákán is csomót keressenek, mindenkinél okosabbak legyenek, fészbukkcsoportokat szervezzenek, tüntizzenek, obstruáljanak és rendszertbontsanak -- akkor már rég mi volnánk Eldorádó.

Nem szándékozom a 60 ezren a magánnyugdíjukért és Százezren az internetadó ellen nevű, se más nevű csoportozatokat támogatni. Punktum.