Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Mátyás

#2300 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 19:02

#2291: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

Ha nem akarod az igazságot, mért jössz ide? Mocskolódni? Ez egy Gyurcsányt támogató petíció, és nem az a cél, hogy sárral dobáljuk. Tették ezt sok éven keresztül az olyan hazafiak, mint te. Lehetetlenné téve a normális kormányzást. Csak olyat tegyél másoknak, amit te is elvárnál, és jobb lesz az életed. Ne haragudj, de valóban nem akarlak tovább győzködni. Két úton járunk, és nem egy nyelvet beszélünk. Jó lenne, ha egyszer másként lenne. Erre még várni kell. Addig is ne feszítsük a húrt. Jó hétvégét kívánok.

Válaszok


Vendég

#2304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 19:38:05

#2300: Mátyás - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

Jó, hát ennyit tudsz. Többet  nem is vártam tőled.  Amúgy pedig  Kertész Ákos volt az, aki mocskolt bennünket, magyarokat (téged ezek szerint nem és ennek csak az előbbiekben tárgyalt logikai magyarázatai lehetségesek csak!)  és te voltál az, aki ezt az undorító mocskolódást magyarázni próbálta, szokásotok szerint.  Ez az egész már annyira védhetetlen, hogy még a szélsőséges 168 Óra Mesterházy Ákosa is azt írta, hogy

"Akárhogy is, ez a szöveg szégyentelen és védhetetlen. Rosszul teszi, aki védeni akarja. Kertészt úgy kellett volna megvédeni, hogy valaki a saját politikai oldalán időben és szelíden rászól: ne csináld! Vagy nem szólt senki, vagy Kertészből már hiányzik a belátóképesség. A következményeket látjuk, a szolidaritásnak hitt hallgatást én inkább lapításnak tartom. Bizonyos szempontból most sajnos volna okunk lapítani. Kicsit jobb lenne a helyzet, ha Kertész Ákos legalább annyit mondana: bocsánat."

http://www.168ora.hu/velemeny/ennyi-kertesz-akos-amerikai-nepszava-nyilt-level-81922.html