Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Mátyás

#2288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 18:11

#2273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

Talán az a baj hogy leegyszerűsíted a dolgot. Kiragadsz néhány mondatot az egészből. A Gyurcsány beszéd is így járt. Pl. hazudtunk éjjel hazudtunk nappal stb. Olvasd el figyelmesen az egészet, és értelmezd. Szövegértés, tudod? Szomorú ez a kritika, de van benne valami. Mint amikor nagyon rossz a gyereked, és mondasz, neki mindenfélét kiabálsz vele, hogy jobb útra térítsd, pedig szereted. De ha kiprovokálod a választ megteszem neked ezt a szívességet.

Igen Magyarnak tartom magam. (Magyarabbnak, mint gondolnád.)

A következő kérdések nem személyre, hanem a magyarságra vonatkoznak. Gondolkozz el ezen.

Nézz vissza a történelembe, és rájössz hányszor voltunk alattvalók. (Most is azok vagyunk, mert hagyjuk, hogy azok legyünk.)

Néha a disznónál is mocskosabbak voltunk, mikor előnyökért elárultuk barátainkat ismerőseinket. (Jó úton haladunk újra.)

Ha az a véleményed hogy ártatlanok voltunk a holokausztban, akkor nagyon hiányosak az ismereteid.

Igen sértésnek is lehet nevezni. Vagy, hogy térj már magadhoz te szerencsétlen és ne hagyd, hogy megtiporjanak.

Válaszok


Vendég

#2291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 18:19:30

#2288: Mátyás - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

Nem, nyilvánvalóan más  a baj.  Az, hogy te és a hozzád hasonlók a legocsmányabb dolgokat, pl. az ilyen náciszagú mondatokat ("a magyar genetikusan alattvaló"), a legnyilvánvalóbban és lehető legvilágosabban megfogalmazott sértéseket a magyarok felé is képesek vagytok "megmagyarázni", ha egy ilyen  Kertész Ákos-féle  mondja.

Pontosan úgy, ahogy a lebukott Gyurcsánytól például azt, hogy "teljesen nyilvánvaló volt, hogy végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet".