Tiltsák be az egérfogó ragasztó termékeket

Quoted post


Vendég

#37 Re: Re: Re: Hanyattegér!

2015-03-16 21:47

#33: Tom - Re: Re: Hanyattegér! 

 Arról, hogy ki látott több egeret régi parasztházban, családi házban, városi környezetben vagy patkányt a melléképületekben és melyikünk van tisztában alaposabban a vielkedésükkel, nem érdemes vitát nyitni, jó eséllyel veszítene.

Igencsak beletartozom a felnőtt kategóriába (ami egyébként nem feltétlen életkor kérdése, mint tapasztaljuk sokszor), bár nem lepődtem meg ezen a lekicsinylő hozzáálláson. :)

Kár, hogy csak ennyire futotta és nem fejtette ki a problémáját érvekkel a hozzászólással kapcsolatban, persze a végén azért megkoronázta egy "Ostoba!"-val. Mindenki magából indul ki ugyebár. :)
Kíváncsi vagyok elolvasta-e egyáltalán azt a hozzászólást, amire én reagáltam. Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel a témával kapcsolatban, ami a karbantartást és a higiéniát illeti.

Szép napot! :)

#31

Válaszok

Tom

#38 Re: Re: Re: Re: Hanyattegér!

2015-04-11 20:41:14

#37: - Re: Re: Re: Hanyattegér! 

 Tiszteletem! Az "ostoba" jelzőt kész vagyok visszavonni, de attól még nem fogunk egyet érteni.

A fejtetűről mit tud? Mert a legtisztább gyerek hajába is befészkeli magát, nemcsak az ápolatlan, csimbőkos hajba. 

És a bolhával mi a helyzet Ön szerint?

Folytassuk? A bélféreg, a poloska?

Ezeknek nem sok közük van a higiéniához.

Higiéniával, tatarozással, felújítással nem fogja megakadályozni, hogy egy-egy kóbor egér betévedjen a házba. Azt már inkább, hogy ott fészket készítsen, szaporodjon. De a legtisztább lakással is előfordulhat, hogy pl. a vizes időszakban a várost övező rétről bevándorló rágcsálók egyike valahogy bejut, a nyitott ablakon vagy ajtón. Ostobaság viszont ezt hinni. Tapasztaltam már, hogy a boltból hazahozott WC papír gurigájában csótány lapult. Vélhetően nem a lakásom elhanyagolt higiéniája miatt történt mindez. Szóal vitatkozhatunk itt akármeddig, a konyhámban akkor sem fogok mérget csalétekként használni! Hisz pici gyerek is van. Sokkal alkalmasabb erre a ragacs. Ez az én véleményem, míg az Öné ettől eltér.

Semmi gond ezzel, örülök neki. Nagyon unalmas lenne a világ, ha mindenki egyformán gondolkodna. 

Önnek is szép napot!




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...