Igazságot, jogot az állatoknak!

Quoted post

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#40

2015-02-06 10:21

Azokat a hozzászólásokat, amelyek rosszindulatú, a galambkínzásban (anyagilag vagy másképpen) érdekelt egyénektől származnak, és igyekeznek a petíciót meg a megfogalmazóját aljas, hazug, trágár módon, pofátlan hazugságokkal meg mocskolódással lejáratni, TÖRÖLTEM. (Természetesen az ezekre adott válaszaimat is.) A továbbiakban is ezt fogom tenni.

Egy fontos kiegészítés, aminek a nem tudása félreértésekhez vezethet: Nem használom a "parlagi galamb" megnevezést, amelyet csakis hazánkban találtak ki, hiszen ők nem valami túlszaporodott vadon élő faj vagy alfaj, amely valahonnan a parlagról kóborolt be a városba, ahogy ez az elnevezés sugallja. Semmi közük a parlaghoz! A házi galamb ahhoz az élőhelyhez ragaszkodik, ahol a világra jött: a városi galambok elődeit bizony a városokban dobták az utcára. Nincs olyan, hogy "parlagi galamb", mint ahogy az (egyébként különböző fajtákhoz tartozó ill. keverék egyedekből álló) kóbor kutyákat sem nevezik "parlagi kutyának", vagy a kóbor macskákat "parlagi macskának"! Ők utcára került, kóbor HÁZI GALAMBOK.

Válaszok

Szabó T.

#41 Re:

2015-02-06 10:34:38

#40: Lívia Molnár -  

 Kedves Lívia!

Kezdettől fogva követem a fórum hozzászólásait. Ön finoman szólva nem ír igazat.

Minden olyan hozzászólást eltávolított, aki nem értett egyet, vagy a petícióval szembeni kritikát fogalmazott meg. A saját, másokat jogtalanul minősítő válaszait is eltávolította. Ez a moderálási technika minden, csak nem etikus!

A petíciónak akkor lenne legnagyobb sikere, ha magát távolítaná el. Amit itt Madárvédő néven művelt, az felháborító. Ezen az sem javít, hogy közben nevet váltott.

Tisztelettel:

Szabó T.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...