Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#355

2011-09-14 08:26

Nagyon örülök, hogy megindult egy mozgalom a Gyurcsány Ferencet aljas eszközökkel elpusztítani akaró Fidesz kormányzat ellen.

Válaszok

A legeslegeslegdemokratább legdemokrata

#3949 Re:

2011-10-12 03:09:08

#355: - Nagyon örülök, hogy megindult egy mozgalom a Gyurcsány Ferencet aljas eszközökkel elpusztítani akaró Fidesz kormányzat ellen.

Ó, de mennyire elindult!   Egy hónap után van már majdnem van 11 ezer (sajnos ellenőrizhetetlen) ún. aláírásunk.  Ezért aztán  "a Gyurcsány Ferencet aljas eszközökkel elpusztítani akaró Fidesz kormányzat" most nagyon reszket ettől a mozgalomtól.  Gyurcsány mellett széles körű népi ellenállási mozgalom bontakozik kis, hiszen legalább ezer, mindenre kapható szoci nyugger kísérte el az ügyészségi kihallgatására is múltkor, ahol most már rabosították is!   Mozgalmunk ugyan kicsit lassabban terjed, mint  a futótűz (az utóbbi egy hétben kevesebb, mint 100 "aláírás" született), de kitartásunk meg fogja hozni gyómölcsét és Gyurcsány mellett mindhalálig kitartunk. Adakozni is fogunk szegénynek, mert a koncepcionálás miatt most biztosan kenyérgondja vannak és Katus mamája is a szokásosnál jóval jobban aggódhatva nézheti a gázóra pörgését, amikor a félmilliós kerámia-villanytűzhelyén főzi Ferinek a ciberelevest.