Kiállunk Magyarország mellett!

Quoted post

nem vagyok megvezethető!

#75 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-23 20:04

#64: Zoé - Re: Re: Re: Re:  

 Persze wazze! Mert azok a megadóztatott bankok, nem hárították ám át a különadót mi? Viszont, ha áthárították, akkor valójában kiket is adóztatott meg a beteg agyú viktorkátok??? Gyengeelméjűek kedvéért: AZ EMBEREKET, AZ ADÓFIZETŐKET!!! Akik már így is szarrá adózták magukat!

Meg a multik sem hárítanak ám át semmit ugye? Nagyon naív vagy (vagy teljesen hülye), ha ezt elhiszed! Viszont, ha áthárították, akkor elárulom "kedves" orbán fanok, hogy megint mi fizetjük, az adófizetők, a "zemberek"

Ideje lenne elkergetni ezt a népnyúzó hordát a picsába, de inkább lámpavasra velük!

Ezzel a lámpavasas dologgal még munkahelyet is teremtenénk :D Kovácsok és kötélgyártók jelentkezzetek!

Válaszok

Zoé

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-23 20:43:22

#75: nem vagyok megvezethető! - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

abcdef

Még hogy nem vagy megvezethető? – a sok mocskos hazugsággal mégis Orbán ellen tudtak hangolni!

Vedd már észre, hogy ez a céljuk! 

Annyi hazugságot terjesztenek Orbánról, hogy ekkora gyűlöletet tudtak kelteni benned!

Ezzel elérik, hogy puccsot intézve Orbán ellen újból visszaszerezzék a hatalmat és az Uniós pénzeket, amire Orbánnék helyes gazdasági politikájuknak köszönhetően jogosultak lettünk, ellopják.  Csak ezekre a pénzekre fáj a foguk, nehogy azt hidd, hogy neked akarnak jót! Volt rá 8 évük és nem törődtek se veled, se az országgal, csak a zsebüket tömték.

Most van egy kormány, aki értünk dolgozik, de nem tudnak csodát tenni! – fizetik az MSZP által felvett hitelek hatalmas kamatát és törlesztik az esedékes hiteleket. Amit tudnak, megtesznek jövőre már jobb lesz! Renget mindent épített, felújított, vásárolt, fejlesztett a Fidesz már eddig is! – de az eredményekről szerettek megfeledkezni! Az adókat nem mi fizetjük! A kiadásaink csökkentek!

Kíváncsi lennék te személy szerint mennyi adót fizetsz. A bankból a pénzfelvétel 150 000-ig ingyenes, ha ettől több pénzt veszel fel meg is tudod fizetni a díját.