„Éhen fogunk dögleni!”

Quoted post


Vendég

#4

2014-11-18 19:58

Orbán takarodj! Ne családi pótlékkal és segélyekkel szórakozz,hanem azzal ami a lábad között van és veled egyidős!

Válaszok

adófizető

#10 Re:

2014-11-19 07:44:50

#4: -  

 Pedig ebben az egyben igaza van! A becsületesen dolgozók egyre nagyobb rétege szegényedik el éppen azért, mert egyre több bőrt nyúznak le az adófizetőkről azért, hogy eltartsanak egy olyan réteget, akiknek eszükbe sem jut becsületes munkával kenyeret keresni.

A segélynek egy átmeneti mentőövnek kéne lenni, nem pedig abalakon kiszórt pénznek olyanok részére, akik generációkon keresztül erre rendezkedtek be, hogy segélyből éljenek. 

A gyerekek után adott juttatásoknak pedig egy befektetésnek kéne lenni a jövő nemzedékbe, aki majd előbbre viszi az országot. Magyarországon viszont van egy olyan réteg, akik potyogtatják a gyerekeket szakványba, hogy az utánuk járó juttatásokból éljenek. Ezek a gyerekek nem jelentenek befektetést a jövőbe, mert a legtöbbet nem járatják rendesen iskolába, óvodába, sok előbb megtanul lopni, mint beszélni és felnőve csak újabb kelés a társadalom fenekén, teher a becsületes állampolgároknak. Ezek az emberke gyerekkorban nem tanulják meg, hogy becsületes munkával kell pénzt keresni, nem pedig lopni, rabolni, vagy a markukat tartani.

Igenis differenciálni kéne és bizonyos néprétegeknél szigorítani, pl. a gyerekre kapott juttatások minden fillérjéről számlával elszámoltatni őket, mert sokaknál még aznak a kocsmában köt ki a családi pótlék, vagy segély.

Azoknak sincs rá szüksége, akik kilós aranyláncokkal a nyakukban vezetik a vadi új BMV-t, mert csak papíron jogosultak.

 

Ezeket egyszer és mindenkorra rendbe kéne tenni, kiszűrni az érdemteleneket és potyázókat.
Facebook