Tiltakozás Kertész Ákos, magyarságot sértő megnyilvánulása ellen

Quoted post

Noti

#10

2011-09-04 16:48

ha ugyanezt az írást megjelentetném egy újságban, csak a "magyart" rendre "zsidóra" cserélném, tuti világraszóló botrány lenne és libsi megmondóemberek százai követelnének minimum börtönbüntetést számomra.
ennyit a kettősmércéről...

Válaszok

Jacko
Vendég

#197 Behelyettesítés zsidóra

2011-09-15 10:36:18

Kedves Noti,

talán olvasta, Farkas László már megtette a Demokratában. A következő sorok idézet a Demokratában megjelent cikkből:

„Már az se nagyon érdekel, milyen a zsidó. Egy ideig kerestem a mentségeket, de föladtam: nincs mentség. „Ezért a népért úgyis mindegy. Közutálatot akar, hát akarja!” „A zsidó nép genetikusan torzult. Hitler erre talált mentséget: céljuk „más népek fajtalan elkorcsosítása, a legnagyobb nemzetek faji szintjének lealacsonyítása, a nemzeti értelmiségiek kiirtása...” De ez nem mentség arra, hogy a zsidó a más népeken és sajátjain elkövetett bűnökért nem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy minden kudarcát másra hárít, hogy boldogan dagonyázik a felebarátai politikai és gazdasági hatalom mocsarában, röfög és zabálja a más népek által megtermelt javakat, és nem akar tudni arról, hogy más népeknek mennyi kárt okoz. Hogy csak élősködni akar, csak irigykedni, és ha módja van rá legyilkolni azt, aki a zsidó életterét zavarja, aki önállóan a saját életét kívánja élni. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a zsidó nép a felelős, mert a zsidó nép az (más néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta meg eddigi és mostani bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.”

még egy kis átirást is tett hozzá, nagyon ügyesen. Farkas cikke mindamellett nagyon korrekt szerintem, mert azt írja, hogy ezzel ő sem ért egyet, csak azzal, hogy visszafordította, megmutatta mennyire torz elméből jön az egész. Teljes cikk itt található:

http://www.demokrata.hu/tartalmak/kertesz_akos/