Tiltakozás Kertész Ákos, magyarságot sértő megnyilvánulása ellen

Quoted post


Vendég

#3

2011-09-04 15:15

Kertész Ákos Úr már régen beleörült Orbán Viktor utálatában. Ez a magyargyalázás minden kritériumát kimerití a hazaárulásnak. Remélem, bírósági ügy lez belöle. Szégyelje magát de nagyon. Egyébként Ö is ebben az országban él, álítolag ö is magyar, vagyis egy mocskos disznó.

Válaszok


Vendég

#164 Re:

2011-09-12 10:50:46

#3: -  

 Fájdalmas olvasni amikor a joboldalt kritizáljáka azoknak , akik minden modon gyalázák a baloldali magyarokat.

Orbán Tasnádfűrdön öt éve dühöngött és gyalázta a baloldalt és geneti okokra hivatkozott a baloldal esetében.

Ma ez ajelződ szerint uralkodik és terorizálja a másképpen gondolkozokat.


Vendég

#226 Re:

2011-09-26 01:28:22

#3: -

Ajjaj!

"beleörült Orbán Viktor utálatában" --helyesen "utálatába". "lez belöle" tán elírás lehetne, de félő, hogy nem az. A helyes: "lesz belőle" --így hosszú ő-vel! A "Szégyelje" már egészen schmidt pálosan hangzik! A "szégyell" lenne a helyes megfejtés. A mondatból kimaradt vessző fontos lehet olykor. (Lásd: A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz...) "Ö is" helyett "Ő is" alkalmazandó.

Az utolsó mondat meg éppen az ellenkezőjét jelenti, mint amit a kedves hozzászóló mondani akart. Ahogy leírásra került, az azt jelenti, hogy a "magyar egy mocskos disznó". Hát, ez ellen még én is tiltakoznék!

A tanárom azt mondta, hogy aki nem tud helyes írni, az nem tud helyesen olvasni sem. Itt ezt úgy kellene értelmezni, hogy "suszter, maradjon a kaptafánál!".