A végzettségek kölcsönös elismerésére szólították fel a V4-et

Quoted post

Grey Wolf

#7 Hozzászólás

2014-10-01 19:12

Mivel Fónagy János nem egy magyar érzelmű individuum, a petíciót sajnos nem áll módomban támogatni, vagyis nem akarok vele egy gyékényen áruilni. Van egy állítólagos Nemzeti Együrttműködés Kormánya, lépjenek fel diplomáciai szinten. Az újsütetű külügyminiszter most bizonythatna. Eddig csak a vigyrdiplomácia uralta a terepet.

Válaszok


Vendég

#18 Re: Hozzászólás

2014-10-12 17:48:08

#7: Grey Wolf - Hozzászólás 

 Ez nagyon kibúvó hozzáállásról szól! Valamit vagy támogatok vagy nem. Nem attól teszem föggővé, milyen embereket ismerek, hanem attól, milyen jó ügyet támogatok. Sajnálatos, ha valaki egy ügyet személyekhez és nem a valóságtartalmához köt!


Vendég

#20 Re: Hozzászólás

2014-10-18 09:48:37

#7: Grey Wolf - Hozzászólás 

  Mi értelme van ennek a hozzászólásnak az ügy szemszögéből? Valamit vagy akarunk vagy nem, senki senkit nem kényszerít az aláírásra. A személyeskedés és sárdobálás helyett nem lenne jobb aláírni a petíciót és szétküldeni sok-sok ismerősnek? Egy vízcsepp a napsütötte kövön pillanatok alatt elenyészik. Mégis a víz (sok-sok vízcsepp) alakítja ki a sziklába vájt szurdokvölgyeket.                            Szégyenletes, hogy szeptember 28-a óta még 400 aláírás sem gyűlt össze, pedig talán nincs is család vagy szűkebb közösség, ahol ne lennének érintettek. Akkor pedig kedves Gery Wolf, milyen alapon várható el, hogy ez a kormányok prioritásai közt szerepeljen (az más kérdés, hogy ennek az ügynek az EU-ban nem lenne szabad kérdésként felmerülnie).