NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT!
Quoted post
Nyulam |
#222014-09-27 16:57A Szulejmán sorozat 6 hétre beszüntetése ellen tiltakozom, nemtetszésemet fejezem ki, és a sorozat folytatását kérem!! A Szulejmán helyett tervezett összes celebbanzájt kifejezetten utálom, s egyetlen egyet se fogok megnézni, elsődleges ok, mert a kedvenc sorozatom helyett teszik (A mentalista a másik, amelyik miatt is tiltakozom). A Szulejmánt hagyják a megszokott időpontban, így is elég későn kezdődik és az idegesítően sok reklám miatt így is későig tart! Egyébként, azt a sok undorító reklámot is utálom, ami miatt kb. 10 percenként 12-14 percre tördelik a filmet. Ezzel úgy felidegesítik a nézőket, hogy azt a sok mocsok reklámot igyekszik minden módon kikerülni, átszörfözik más csatornákra, olyanokra, ahol éppen nincs reklám! Szóval nincs értelme a sorozatkedvelő nézőkre erőltetni valamit, amit utálnak. Legfőképpen azt a sok üresfejű, műanyag, normális erkölcsi értéket nem képviselő sok életművészt, aki magát tényleg celebnek hiszi!!! Miért kell minden műsorba ugyan azokat a pofákat, nyávogós, semmihez nem értő -- kivéve a magamutogatáshoz, szerencsétlenkedéshez -- egyenpofákat nyomni!? Váltani kéne már, azt a sok szerencsétlent értékes, mintaadó szereplőkre lecserélni, s inkább azokat megfizetni, mint ezeknek a magukat kiárusító "celebeknek" milliókkal teletömni a hatalmas zsebeit! |
Válaszok
#E |
#26 Re:2014-09-27 17:06:14Sajnos, a reklámokat így se-úgy se úszhatjuk meg, mivel azok jelentik a bevitelt, az pedig a pénzt, amiből aztán megveszik a jogot, hogy leadhassák a Szulejmánt. A többivel viszont teljesen egyetértek! Én is szeretem A mentalistát, illetve még a Dr. Csontot is, ezek helyett viszont nézhetem a celebjeiket. Vagy nem, mert hat hétig biztos nem fogok odakapcsolni. |
Vendég |
#29 Re:2014-09-27 17:18:52Tökéletesen egyetértek minden sorával!!! Mélységesen fel vagyok háborodva,hogy mit mernek megengedni maguknak!! Nem a nézők vannak öértük.....!!/legalább is szerintem / Hála istennek,vannak nézhető csatornák is még,amik nincsenek tele reklámokkal/legalább is nem ennyivel/. És még ők vannak felháborodva a reklám adó miatt!! Triplájára emelném!!!!!!! Sőt ,ha ezt a tiltakozások ellenére meglépik,hogy 6 hétig nem adják a Szulejmánt ,Fogjunk össze,és többé ne kapcsoljunk a csatornájukra!! / majd meg tudnák,milyen hosszú is az a 6 hét!!!!!/ Mondjuk,nekem,könnyen megy,hogy nem kapcsolok rá az RTL-re,mert eddig is csak szerdán néztem a Szulejmánt!! BBBRRRR Nagyon dühös vagyok!! Azt a sok erkölcstelen káb szeres müsort nézze a músor igazgtója és az ő gyekei,ha vannak /vagy ha nincsebek,akkor a családja/
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3164 Létrehozva: 2025-07-11
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4781 Létrehozva: 2025-06-09
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
1909 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1727 Létrehozva: 2025-06-30
PamKutya koncert
2480 Létrehozva: 2025-06-09
‘Kuss’nál kuss!
1252 Létrehozva: 2025-07-01
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
826 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
745 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
457 Létrehozva: 2025-06-17
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
450 Létrehozva: 2025-07-08
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
409 Létrehozva: 2025-07-10
SP Koncert
370 Létrehozva: 2025-06-24
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
331 Létrehozva: 2025-06-30
Fogjunk össze az igazságos békéért!
319 Létrehozva: 2025-06-19
OG Fluor koncert
4251 Létrehozva: 2025-05-14
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
308 Létrehozva: 2025-04-30
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
154 Létrehozva: 2025-07-16