NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT!

Quoted post

Nyulam

#22

2014-09-27 16:57

A Szulejmán sorozat 6 hétre beszüntetése ellen tiltakozom, nemtetszésemet fejezem ki, és a sorozat folytatását kérem!! A Szulejmán helyett tervezett összes celebbanzájt kifejezetten utálom, s egyetlen egyet se fogok megnézni, elsődleges ok, mert a kedvenc sorozatom helyett teszik (A mentalista a másik, amelyik miatt is tiltakozom). A Szulejmánt hagyják a megszokott időpontban, így is elég későn kezdődik és az idegesítően sok reklám miatt így is későig tart! Egyébként, azt a sok undorító reklámot is utálom, ami miatt kb. 10 percenként 12-14 percre tördelik a filmet. Ezzel úgy felidegesítik a nézőket, hogy azt a sok mocsok reklámot igyekszik minden módon kikerülni, átszörfözik más csatornákra, olyanokra, ahol éppen nincs reklám! Szóval nincs értelme a sorozatkedvelő nézőkre erőltetni valamit, amit utálnak. Legfőképpen azt a sok üresfejű, műanyag, normális erkölcsi értéket nem képviselő sok életművészt, aki magát tényleg celebnek hiszi!!! Miért kell minden műsorba ugyan azokat a pofákat, nyávogós, semmihez nem értő -- kivéve a magamutogatáshoz, szerencsétlenkedéshez -- egyenpofákat nyomni!? Váltani kéne már, azt a sok szerencsétlent értékes, mintaadó szereplőkre lecserélni, s inkább azokat megfizetni, mint ezeknek a magukat kiárusító "celebeknek" milliókkal teletömni a hatalmas zsebeit! 

Válaszok

#E

#26 Re:

2014-09-27 17:06:14

#22: Nyulam -  

 Sajnos, a reklámokat így se-úgy se úszhatjuk meg, mivel azok jelentik a bevitelt, az pedig a pénzt, amiből aztán megveszik a jogot, hogy leadhassák a Szulejmánt. A többivel viszont teljesen egyetértek! Én is szeretem A mentalistát, illetve még a Dr. Csontot is, ezek helyett viszont nézhetem a celebjeiket. Vagy nem, mert hat hétig biztos nem fogok odakapcsolni. 


Vendég

#29 Re:

2014-09-27 17:18:52

#22: Nyulam -  

 Tökéletesen egyetértek minden sorával!!!

Mélységesen fel vagyok háborodva,hogy mit mernek megengedni maguknak!! Nem a nézők vannak öértük.....!!/legalább is szerintem / Hála istennek,vannak nézhető csatornák is még,amik nincsenek tele reklámokkal/legalább is nem ennyivel/.

És még ők vannak felháborodva a reklám adó miatt!! Triplájára emelném!!!!!!!

Sőt ,ha ezt a tiltakozások ellenére meglépik,hogy  6 hétig nem adják a Szulejmánt ,Fogjunk össze,és többé ne kapcsoljunk a csatornájukra!! / majd meg tudnák,milyen hosszú is az a 6 hét!!!!!/  Mondjuk,nekem,könnyen megy,hogy nem kapcsolok rá az RTL-re,mert eddig is csak szerdán néztem a Szulejmánt!!

BBBRRRR Nagyon dühös vagyok!!  Azt a sok erkölcstelen káb szeres müsort nézze a músor igazgtója és az ő gyekei,ha vannak /vagy ha nincsebek,akkor a családja/

 
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook