Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Quoted post


Vendég

#22 Re: Re: Re: Re:

2014-08-28 08:29

#18: Mátyás az igazságos - Re: Re: Re:  

 Senkit nem tévesztettek meg, hisz az akciót úgy hirdeték meg, hogy a készlet erejéig. A Pepsi-t mái napig promóciós kupakkal árusítják pedig legalább egy hónapja nincs a világítós labda amit 20 db kupakért lehetne beváltani. Nem vagyok Penny-s vezető és nekem is van egy kisfiam és egy keresztlányom akik nem hoppáréznak a plüssökért. Az én fiam is kiválasztott két plüsst. Nálunk elég sok tej fogy és szerencsénkre az első héten egy doboz tejért egy pont járt. Én is vettem egy kartonnal, nagymama is vett egy kartonnal így röpke 4000 Ft-os vásárlásért már 28 pontunk volt már az első napján az akciónak pedig csak tejet vettünk. Egyéb vásárlásért még két pont és az első héten volt egy plüss. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ész nélkül vásároljak de családi segítséggel kényelmesen sikerült a másik figurára is összegyűjteni a pontokat, sőt a keresztlányomnak is lett egy még mielőtt levették volna a plüssöket a polcokról. De itt olyan emberek hőbörögnek a figuráért akiknek több pontgyűjtő van betelve. Plüssök csak három hétig nem voltak, nem hiszem, hogy ez idő alatt vásároltak annyit, hogy öt pontgyűjtő beteljen. Ahol én lakom is olyan emberek vannak a legjobban felháborodva akiknek legalább három figurája van már otthon, de a gyereknek mind kell, így képesek voltak a piacon VENNI pontokat. Mi felíratkoztunk az üzletben öt napja, hogy ha lesz szeretnénk egy epret a kislánynak, mert 15 pont van az utolsó füzetünkben és tegnap hívtak fel, hogy lehet menni érte. Már el is hoztuk. Ennyi. Venni kellene a fáradtságot és felíratkozni. Attól függetlenül, hogy a füzetek szept.3-ig válthatók be még szept. közepén is várnak szállítmányt. Be kell  menni az üzletbe és érdeklődni.

Válaszok

debi

#30 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-28 13:31:25

#22: - Re: Re: Re: Re:  

 Ez hihetetlen. Tényleg felhívtak?

vendég

#53 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-29 07:26:15

#22: - Re: Re: Re: Re:  

 Hogy hazudik!? Sehova nem szállítottak még plüsst, hogy vette át?

Klerensz

#72 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-29 14:35:54

#22: - Re: Re: Re: Re:  

 Ez mind szép. Megtudhatom, hogy ez melyik Penny, ahol visszahívják az embert? Itt Aszódon még Senkit nem hívtak fel, hogy mehet érte. Már csak pár nap van és vége a pontbeváltásnak. A játékszabályzatban (promóció) nincs benne, hogy a plüssfigurák VAKÁCIÓRA mennek, de az áruházlánc egyoldalúan járt el. Persze ő megteheti, hogy változtat a Szabályokon.

Beni

#91 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-30 10:50:39

#22: - Re: Re: Re: Re:  

 Gondolkozz már ember!

Ne akard bedumálni,hogy egy doboz tejért kaptál egy pontot!

Ezer ftért katunk egy pontot!

Legalább ne kamuzz,észlény!


Vendég

#147 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-02 16:31:14

#22: - Re: Re: Re: Re:  

 Reméljük, hogy a feliratkozásnak lesz eredménye, és nem a kedélyeket próbálják csillapítani....ideig-óráig. Mert legyünk őszinték, ez a  megoldás, hogy  a beválthatóság ideje alatt már hetekkel  nem voltak az üzletben a plüssfigurák,  ez  több mint a vásárlók átverése.  Mindenesetre ott a mindent kivédő mondat: " legfeljebb a készlet erejéig "  Csakhogy ez senkit nem vígasztal, főleg a gyerekeket nem.  Le kellett volna állítani a pontgyüjtést,  a P,M-nek figyelemmel kellett volna kísérni, hogy mi a  helyzet a plüssfigura  mennyiséggel,  de úgy látszik, hogy nem volt meg a beszélő viszony  az illetékes marketingesek között. Ez becsületbeli dolog,  a P.M jó hírneve forog kockán.......

 

 

szeni

#166 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-05 15:27:27

#22: - Re: Re: Re: Re:  

 nem minden üzletben segítőkészek