Szolidaritás Izraellel!

Quoted post

Igaz Magyar

#300

2014-08-04 11:15

Azért áljon meg a menet! Mint Magyar ember szégyellem magam hogy vannak oylan tudatlan és magát befolyolni hagyó emberek akik elhiszik hogy a palesztinok az áldozat.

Azért még mindig sír a szájuk sokaknak hogy trianon után mi lett velünk, belegondoltatok abba is hogy amit nekünk vissza kellett adni területek onnal elkezdik rakétázni Magyarországot........

Izrael visszaadta Gázát és, de még aznap  támadást indítottak Izrael ellen. A M@csk@s terroristák iskolákból és közterületekről lövik a zsióságot belekényszerítve őket hogy civil lakosság felé indítsanak ellentámadást. Azért kiváncsi lennék a mindek lőne a szomszédunk akkor a sok "okostojás" honfitársunk felszólítaná a Magyar kormányt is hogy ne támadjon vissza, mert igazából mi vagyunk a hibásak és megérdemeljük hogy szétlőjék az Országunkat??? Vagy fegyvert fogna és védné a hazát mint ahogy Izrael is ezt teszi!!!!

Remélem Izral móresre tanítja az ellenségeit!!!!!!

Válaszok


Vendég

#302 Re:

2014-08-04 11:32:52

#300: Igaz Magyar -  

 Ez tévedés!

Az egész átment bosszúálló, mocskos leszámolásba. Lehet, hogy az első pár napban még önvédelemről szólt a dolog, de már csak esztelen vérfürdő.

Ha már Trianont emlegeted: Ha nem lett volna az a vesztes háború, Izrael sem létezne, ugyanis pont az a bagázs hozta létre mesterségesen, akik Magyarországot feldarabolták.