Az ukrán háború ellen

Quoted post

magor
Vendég

#14

2014-08-01 10:15

Nincs kibúvás előbb utóbb döntenünk kell, ha az újonnan létrejött keleti tömb elleni szövetségben E.U.-ban maradunk, elveszítjük az orosz és egyéb keleti piacunkat, ami létfontosságú számunkra, ha csak lecsökken a kivitel gazdaságilag tönkre megy az ország. Akkor is ha a Jobbik ajánlását fogadjuk meg, s azonnal kilépünk az E. U:-ból, összeomlás azonnal bekövetkezik, erről a nyugat fog gondoskodni. Marad az összezárás, a nemzeti erők összefogása, megerősítése, meg kell szervezni a veszélyeztetett magyarok érdekeinek hathatós védelmét, határon túl, határon belül, bárhol is élnek a világban.
Javaslom a Petíció elindítását.

Csuthy György
Magyar Nemesi Rendi mozgalom
társelnöke

Válaszok


Vendég

#15 Re:

2014-08-01 10:50:31

#14: -

Szerintem lehető legjobban Önellátóvá kell válni. A magyaroknak összefogni és saját magunkat ellátni. Van termőföldünk, éljünk vele! Alternatív energiaforrásokat kellene használnunk és a magyar feltalálók leleményességét.

Egyik oldalra se kell állni a háborúban, de a Kárpát aljai magyarokat be kell fogadni, és segíteni kell őket.

Csak azzal állítható meg a vérontás, ha MINDENKI NEM-et mond a harcra, a gyilkolásra, a háborúra! Ezt a Kelet-Ukrajnában "harcoló" katonákkal is meg kellene értetni, legyenek bármilyen nemzetiségűek! Ha megtagadják a parancsot és NEM lőnek, NEM gyilkolnak, akkor a politikai elit elmehet a fenébe.