Szolidaritás Izraellel!

Quoted post

kismadár

#175 A világ legerkölcsösebb hadserege? Röhej!!!

2014-07-26 16:54

Év elején végig járta a világhálót egy borzalmas videó, egy izraeli katona felvette, ahogy a társa halálra kínoz egy apró madárkát:
Egy konyha féle helyiségbe berepült egy csöpp kis madár, apró, törékeny, vékony csőrrel, hatalmas csillogó szemekkel. Nem félt az emberektől, egy katona megfogta, majd a madárkát többször belemártotta a forró olajba, először csak gyorsan, a szárnyát, a mellét. Szerencsétlen aprócska teremtmény kétségbeesetten vergődött minden alkalommal, mikor közelítette az az embernek nem is csúfolható lény a forró olajhoz. A többi katona nyerítve röhögött a szenvedésén, egyik sem próbált megakadályozni ezt a borzalmat, sőt valószínűleg büszkék is voltak magukra, ezért került fel a felvétel egy videó megosztó portálra. Hosszú percekig tartott a kínzás, mire szerencsétlen, ártatlan kismadár elpusztult. Ugye nem akarjátok bemagyarázni, hogy ez a csöppség egy terrorista volt?! Ha még az lett volna, akkor sem ezt érdemelte volna.

Köztudott, hogy minden szadista gyilkos állatok kínzásával kezdi!

Egy olyan országnak nincs helye a föld színén, amelyiknek a hadseregében a katonák képesek erre a szintre aljasulni! Ha Isten igazságos, sokáig nem lesz országuk és szétszórja őket ismét, mert nem tanultak a történelemből.
Egy ilyen hadseregről nem kell nagy fantázia elképzelni, hogy gyerekekre, nőkre, ártatlan civilekre vadászik, mert az állatok alatti szintre aljasult.

Egy kép a tegnapi híradóból: egy romok között szerettei után kutató civilre lőttek az izraeli mesterlövészek, majd még kétszer belelőttek, miután összeesett.

Ilyen barbár ország nagykövetségét azonnal meg kell szüntetni az országban és minden diplomáciai kapcsolatot megszakítani velük. Ezek nem emberek! Állatnak sem mondanám őket, mert azzal az állatokat sérteném meg!

Válaszok


Vendég

#177 Re: A világ legerkölcsösebb hadserege? Röhej!!!

2014-07-26 17:20:05

#175: kismadár - A világ legerkölcsösebb hadserege? Röhej!!!

Na  hát ez tényleg borzasztó,   de most képzeld el hogy a HAMASZOSOK  és a fanatikus iszlamista fasiszták....  ugyanezt teszik csak emberekkel...a saját népükkel....és mások kiirtásától sem rettennek meg, emberek nyakát vágják el, felakasztanak, megerőszakolnak, ütnek, vernek, megköveznek,  bezárnak a házadba...ami tele van  a pincékben fegyverekkel, rakétákkal a rácsok mögé, miközben tudják hogy éppen onnan menekiteni kellene mert időben kiadták erre a figyelmeztetést...........és mind ezt videók is bizonyitják......szóval  ezek emberek??????...kár hogy ezen nem tudsz felháborodni....!!!!!!

valami nagyon torz benned...