Szolidaritás Izraellel!

Quoted post

Truth & Justice

#109 Re:

2014-07-25 12:14

#1: -

Ligetfalvi Virag

Mindössze annyit kell tenni, hogy Izrael betartja és nem sérti tovább az ENSZ határozatát, ami anno a megállapodás volt : Izraelnek ki kell vonulnia a megszállt területekről ! Visszatérni az 1967-es határokhoz. Nem véletlenül rúgta fel most is a béketárgyalásokat Izrael és 3 még nem bizonyított gyilkosság miatt egy népet bombáz kollektív bűnösként.

Minden megszállás alatt élő népnek alapvető emberi joga van az ellenálláshoz ! A megszállt területeken élő palesztin népnek ugyanúgy !

Ha az agresszor Izrael - márpedig mindenki számára nyilvánvalóan az - , akkor ne csodálkozzon, ha az elnyomás alatt élő és általa gettóban, koncentrációs táborban élő 1,5 millió ember védelmezi saját magát.

Ha mi 1956-ban fellázadtunk a megszálló és elnyomó hatalommal szemben, akkor ugyanolyan terroristák voltunk, mint most a palesztinok. Nekik köveik, molotov koktéljaik és tákolt rakétáik vannak.
Izarelnek a legmodernebb vadászgépei, fegyverzete, drónjai, vaskupola-rendszere és illegásli nukleáris arzenálja.....

És ki az aki önvédelemről beszél és sír állandóan ? Folyamatosan a zsidó állam ! Kettős mérce és minden nem zsidóval szembeni mérhetetlen felsőbbrendűség jellemzi őket.

Válaszok


Vendég

#110 Folytatás:

2014-07-25 12:18:07

#109: Truth & Justice - Re:

600 palesztin pár nap alatti lemészárlására az ostoba azt mondja :
"jaj hát 'ezek' mind Hamasz terroristák voltak !" Meg "különben is a saját gyermekeiket használják 'ezek'
pajzsként....." Ennyire közömbös és végtelenül együgyű az átlagember gondolkodása? Mert ez siralmas !


Ez egy óriási demagóg duma, mert ahol ellenállás van agresszorokkal szemben ott kénytelen vagy elrejtőzni a civilek között. Ez alapvető jellemzője a gerillaharcnak és partizán akcióknak is, hiszen az erősebb elnyomó ellen csak így veheted fel a küzdelmet, másképp azonnal célzottan agyonlő.
Az 1956-os forradalomban ugyanezt csináltuk mi magyarok is.
Ugyanezt csinálták a francia partizánok is a nácik ellen: oda bújtak és oda rejtették el a fegyvereiket, ahol a legnehezebben találták meg az agresszorok:

Hogy most az agresszorok a szovjetek, a nácik vagy a zsidók - nincs köztük különbség. Megszálló és elnyomó hatalom mind a három !!!

Cionizmus = fasizmus = Apartheid -rendszer

Minden embernek küzdenie kellene ellene ! Hogy a Földön ilyen berendezkedés ne is lehessen !