Közalkalmazotti bértábla

Quoted post

iskola_titkar

#18

2014-06-14 19:55

Az iskolatitkárok is gyülekeznek, egyenlőre csak a facebook-on.
https://www.facebook.com/groups/iskolatitkarok/
Sajnos mindenki fél, félti a munkahelyét mert MEG VAN FÉLEMLÍTVE. A közvélemény azt hiszi, hogy a tanárokkal együtt mi is megkaptuk a béremelést, pedig egy fillért sem kaptunk, inkább elvettek tőlünk. A szakszervezetek semmit nem érnek, egyik sem áll ki mellettünk, mert sehová nem tartozunk. Lenéznek minket, sokszor hülyének is, miközben mindenki elfelejti (tanárok, vezetők, felettesek, stb.) hogy folyamatosan bizalmas adatokkal dolgozunk és szinte kivétel nélkül minden kolléga az országban folyamatosan túlórázik INGYEN!!!

Válaszok

KDFSZ

#25 Re:

2014-06-15 12:17:55

#18: iskola_titkar -

Kedves Hozzászóló!

Mi saját kezdeményezésre, kollégáimmal hoztuk létre a Könyvtári Dolgozók Független Szakszervezetét, pontosan azért mert azt éreztük amit leírt, hogy igazán senki sem áll ki értünk. Egy szakszervezetnek sokkal nagyobb a hatásköre, mint az egyéni munkavállalóknak, csak erre a magyar munkavállalók - a sok rossz példa miatt - még nem jöttek rá. Itt az idő, hogy kiálljunk magunkért, ha a politikusokra, régi szakszervezetekre nem számíthatunk! Létre kellene hozni egy az Önök feladatainak megfelelő szakszervezetet és akkor együtt más hasonló gondolkodású szervezetekkel nagyon sok mindent el tudnánk érni. Mindeféle segítséget meg tudunk adni ahhoz, hogy megalakíthassanak egy Önöket képviselő szervezetet.

Kapcsolat:

https://www.facebook.com/pages/K%C3%B6nyvt%C3%A1ri-Dolgoz%C3%B3k-F%C3%BCggetlen-Szakszervezete/419863964768354?fref=ts

MKKSZ

#53 Re:

2014-06-24 06:15:34

#18: iskola_titkar -

Kedves Iskolatitkár! Az MKKSZ Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete harcol értetek is! Keressétek fel őket!